Намериха 65-годишен мъж след 30 часа издирване

  • 30 юли 2013 19:53

  • 1598
  • 0
Намериха 65-годишен мъж след 30 часа издирване
©

Намериха 65-годишен мъж, бил в неизвестност 30 часа, съобщи МВР.

Човекът объркал пътя към дома си и нощувал в изоставено лозе.

Вчера сутринта мъжът решил да се присъедини към съседите си, които тръгнали да събират сливи в околностите на село Калипетрово, но след като всички се завърнали, до късния следобед от него нямало следа.

Близките му предприели издирване, което не дало резултат и около 22 часа снощи подали сигнал в полицията. Незабавно полицейски екипи били изпратени към местата, където се предполагало, че той може да бъде открит, но до късните часове на вчерашния ден търсенето било безуспешно.

Тази сутрин издирването било подновено, като в него се включили около 15 служители от криминална, охранителна и териториална полиция, близки и съседи на мъжа. В търсенето участвало и следово куче.

Били обходени обширни територии около Силистра и Калипетрово - овощни градини, лозови масиви, полезащитни пояси и вилни зони, язовири. Междувременно били проведени разговори с евентуални свидетели - собственици на вили, градини, автосервизи и случайно преминаващи в района лица.

Мъжът е открит около 13.20 часа днес в района на Керамична фабрика край Силистра. Човекът бил открит във видимо добро състояние и по-късно предаден на близките си.

Последвайте канала на

Весела Найденова
1598 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини