Туркиня преби жестоко майка си с цепеница

  • 25 юли 2013 11:11

  • 2257
  • 0
Туркиня преби жестоко майка си с цепеница
©

81-годишна старица лежи цялата в рани в смолянската болница, стенейки, че е пребита от дъщеря си, която я заплашавала, че ще я убие. Шефике Рамаданова е открита вечерта в понеделник паднала в реката в смолянското село Арда, съобщава smolyanpress.net. Сигнал на тел.112 е подаден към 22.20 ч. от хора от обслужващия персонал на хотелски комплекс на грък наблизо, които минавали по мост и чули викове за помощ. Жената е паднала от 2.5 метра от мост, който е на 40 метра от къщата й в посока към махала Гудевица, каза кметът на селото Недко Юруков.

Тя е откарана в болницата в Смолян със счупен на две места крак, много охлузни рани по главата и натъртвания по тялото, но няма опасност за живота й. „Дъщеря ми Захарина ме би за пари. Удря ме с дърво и леген навсякъде по тялото. Би ме по главата и не виждам сега. Вътре в къщата ме би, после отвън. Душеше ме, вика: ти няма иначе да умреш освен да те убия. Казва, че ги крия парите от пенсията, а взимам 100 лв. Но аз плащам ток, вода, не крия парите. Тя пуши и постоянно ми взима пенсията. Избягах от нея навън, спънах се в камък и паднах в реката“, разказа старицата.

По думите й дъщеря й я пребивала редовно от две години и не я оставяла да спи, за да работи. Преди това Захарина живяла по квартири в Смолян, но все я гонили, спяла при мъже и накрая на улицата постилала вестници, казва майка й. Старицата има четири деца. Откакто е в болницата никой от роднините й не е идвал да я види и няма кой да подпише документите за съгласие за манипулации, казаха от отделението. „Давам й вода, всичко я боли, плаче от дъщеря си, че я бие“, каза пациентката Донка Стойчева, която дели стаята със старицата. От селото разказват, че Захарина е конфликтна, често идвала полиция и чували кавги и побои в къщата. Полицията изяснява случая.

На разпит 61-годишната Захарина Касабова отрича да е била майка си.“Старицата е със средна телесна повреда. Бабата казва, че са скарали с дъщеря й и излязла навън на разходка, на връщане по моста, който няма парапети, се спънала и паднала в реката. Съдебно-медицинска експертиза ще прецени дали нараняванията й са от насилие или от падането в реката. Ако съберем доказателства ще повдигнем обвинение, но към момента нямаме такива“, заявиха от Окръжна прокуратура – Смолян.

Захарина стана известна преди години покрай сина си Николай Касабов/24 г./, който се прочу като рекордьор, с над 100 кражби още като непълнолетен. Николай е познат на полицията от 1997 г. и според пребитата старица Захарина го е карала да краде. Сега той живеел в София.

Последвайте канала на

Novini.bg
2257 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини