Цветлин Йовчев: Полицаите си свършиха работата

  • 24 юли 2013 07:37

  • 4246
  • 33
Цветлин Йовчев: Полицаите си свършиха работата
©

Да, полицаите си свършиха работата. Имаше доста хора, които ги провокираха, но полицията запази спокойствие. Това заяви вчерашният министър Цветлин ЙовчевЦветлин Йовчев Цветлин Йовчев е роден на 7 май 1964 г. в Плевен. Завършва Висшето военноморско училище „Никола в сутрешния блок по БТВ по повод вчерашните протести и обсадата на парламента.

Ще прегледаме всички записи и ще видим кои са хората, които са хвърляли камъни по автобуса. За да се стигне до това е допринесъл факта, че мирно протестиращи хора са били притиснати до кордона и нямаше как напрежението да не ескалира, каза още той.

От няколко дни предупреждавам, че ако се продължи в този дух - ще се стигне до тук и ще има сблъсъци. Всяко политическо говорене и заиграване е опасно. Независимо дали е политически лидер, депутат или духовен лидер бе застанал пред хората щеше да бъде линчуван, каза още той.

Решението да бъдат изведени с автобус депутатите и министрите беше и мое. Те са български граждани и с тази блокада им се нарушаваше конституционните права, смята шефът на МВР.

Ситуацията беше изключително тежко, не защото те бяха много, а защото се държаха изключително агресивно, заяви вътрешният министър. По думите му полицията се е държала изключително коректно.

Жалко е това, което се случва в България, това че обществото е поляризирано и се стига до насилие, каза още Йовчев. Той бе категоричен, че ако бъдат показани обективни кадри в чужбина, България може да се гордее с това, което се случи и от действията на полицията.

Вътрешният министър каза още, че полицията ще прегледа всички записи, за да установи хората, които са хвърляли камъни.

Попитан дали ще подадат оставка, Йовчев заяви, че това зависи от волята на народните представители.

Последвайте канала на

4246 33

Свързани новини

Коментари 33

Добави коментар
*-*

2013.07.27 | 06:14

33
Йовчев,до такава степен е усвоил демагогските похвати на комунистите,че съвсем хладнокръвно се отитва да ни внуши как агресивните демонстранти са предизвикали и провокирали агресия.Питам аз чия умна глава реши в най-пиковия момент от протеста да изкарва автобус?Дали това не е повокация?Срам за него и управляващата клика крадци!!!!!!
Аз

2013.07.27 | 06:14

32
Полоцаите не си свършиха добре работата. Трябваше да смажат платените герберастки пияници, наречени по непонятни причини "мирни протестиащи".
До гей дружинката на БиеСиеПие , ДПС и бАТАКА

2013.07.27 | 06:14

31
Червено-гаджалската пасмина рИве от народната любов !!! Как си прилича времето когато същите крадливи уроди пееха песните на крала Клара 1997 г. "Партизан за бой се стяга..." ама за як бой като крадци и мошеници... А бе Шопара от цацаратурата де си е заврял поръчковия гъз ... утре трябва да обвини герберите във фалшифициране на протестите...

2013.07.27 | 06:14

30
ДУМАТА ГНУСНО ЗАПОЧВА С Г ГЕРБ ДУМАТА ГАДНО ЗАПОЧВА С Г ГЕРБ ИМЕТО БОЙКО ЗАПОЧВА С Б БОКЛУК ВСИЧКОТО СВЪРЗАНО С ИЗМИСЛЕНАТА ПРЕСТЪПНА СЕКТА СЪЗДАДЕНА ДА ОБСЛУЖВА ПРЕСТЪПНИТЕ ГРУПИРОВКИ В БЪЛГАРИЯ Е ГНУСНО И САМОТО ИМЕ МИРИШЕ НА ГРОБИЩА ГЕРБ= ГРОБ
Боздуган

2013.07.27 | 06:14

29
ГЕРБ ПРЕСТЪПНА СЕКТА КРЪВОПИЙЦИ НА БЪЛГАРСКА КРЪВ ГЕРБ ЗНАЧИ БЕДНОСТ БЕЗЗАКОНИЕ СМЪРТ ЦЕЛИ СЕМЕЙСТВА ПОСЕГНАХА НА ЖИВОТА СИ ДРУГИ СЕ САМОЗАПАЛИХА АКО БЯХА ЕВРОПЕЙСКА ПАРТИЯ ЗА КОЕТО ТВЪРДЯТ НА ДУМИ НО НЕ И НА ДЕЛА ТРЯБВАШЕ ОТДАВНА ТЕЗИ ПРЕСТЪПНИЦИ ДА БЪДАТ СЪДЕНИ ЗА ГЕНОЦИД ПРОТИВ БЪЛГАРИЯ!
Боздуган с гъз насран

2013.07.25 | 08:40

9
Аз съм бай ви Боздуган и Г Ъ З Ъ Т ми е разпран ,щото турци ме Е Б А Х А и дупето ми Р А З П Р А Х А . И сега се чудя как ,ще отида при Местан , с този Г Ъ З така разпран ,че и мъничко Н А С Р А Н ? А на Волен и Станишката ,много пъти ял съм П И Ш К И Т Е и сега тук С Л О В О Д Р И С К А М ,и за нов К У Р се натискам ,щото искам и на Орешарката ,да опитам ПАЛАМАРКАТА. А ,поуката е ясна - най обичам да ме шибат, в дупката /КОЯТО БЕШЕ/ тясна!
Софиянец

2013.07.27 | 06:14

28
ПРОТЕСТИРАЩИТЕ НАПРАВО СЕ ОСРАХА ТОЗИ ПЪТ !!
ТАКА СТОЯТ НЕЩАТА

2013.07.27 | 06:13

27
ЗАСЕЧЕН Е РАЗГОВОР ОТ ПАРЛАМЕНТА ОТ ГЕРБЕРСКИ ДЕПУТАТ ЧЕ БЕСЕПАРИТЕ ИЗЛИЗАТ ДА ГИ АТАКУВАТ..ВСИЧКО Е ДОЛЕН СЦЕНАРИИ
КАМЕН

2013.07.27 | 06:13

26
ЗА КАКЪВ ГЕРБ ГОВОРИТЕ БЕ! ВИЕ НЕ ЗНАЕТЕ ЛИ, ЧЕ ГЕРБ НЕ УПРАВЛЯВАТ ДЪРЖАВАТА ОТ 5 МЕСЕЦА! ДРОГИРАНИ ЛИ БЯХТЕ ПЕТ МЕСЕЦА! ГЕРБ ИМ Е ВИНОВЕН, ЧЕ НЕ ИМ СЕ ВКЛЮЧВА В СХЕМИТЕ!

2013.07.25 | 16:17

12
Герб не управляват и затова сега подриват властта, а ма няма да ги огрее.
Вечна слава на МВР /КДС ,КГБ и останалите служби/

2013.07.27 | 06:12

25
Така е ,така е ! Полицията така "хубаво" си свърши "работата" ,че благодарение на това ,вие сега ще трябва да си подадете ОСТАВКАТА! ОСТАВКА !
Боржи

2013.07.27 | 06:07

24
КОЙ ГЕНЕРИРА ПРОТЕСТИТЕ? "Ако ГЕРБ не си отиде с добро, тогава има и други начини..." /С.Станишев, януари 2013/ Е, ГЕРБ се оттегли при първата окървавена глава през февруари. Колко глави са нужни на Доган и Станишев сега? Разбирам комплекса на Станишев от Борисов да се прави на мъж, но който "сее ветрове трябва да е готов да жъне бури".

Добави коментар

Водещи новини