Фейсбук скърби: Сбогом, Лени

  • 23 юли 2013 15:35

  • 9054
  • 19
Фейсбук скърби: Сбогом, Лени
© Булфото

"Сбогом, Лени... Прости ни, че не те опазихме!" С тези думи близките и роднините на малката Елена, която почина след тежка битка за оцеляване, си казват последно сбогом с нея на страницата във Фейсбук "Помогнете на малката Елена", съобщава "24 часа".

6-годишната Лени, която пострада от зверската катастрофа на "Цариградско шосе", почина снощи в болница "Света Анна" след две операции.


"Не може, не трябваше", "Сбогом, Лени! Дано си на по-добро място. А за алкохолиците зад волана - всяко наказание е малко. Още при първото хващане с алкохол - да се взима книжката завинаги и да се конфискува автомобила! Това е единственият начин да се предотвратят трагедиите по пътищата". Такива коментари се четат на стената на страницата.

"Сбогом, мъничка невинна Лени! Скръбта на всички ни е огромна, но ти не тъжи и ни чакай. Бог ще бди над теб. Съболезнования на семейството на Лени и кураж!, пише на стената Анджи Оливер.

"Угасна едно малко слънчице! Много тъжно! Дано виновникът бъде наказан!, коментират хората, станали съпричастни на трагедията на семейството.

"Приемете моите най-искрени съболезнования, дано да е на по-добро място, където няма такава корупция, каквато има и в КАТ, а особено и в съдебната система. Г-да прокурори и съдии, не забравяйте, че сте положили клетва да служите на народа", обръща се към магистратите Апостол Григоров.

"Господ да е на помощ на тези родители.... Съболезнованията няма да я върнат... Елена стана жертва на нашето безхаберно съвремие.... Бясна съм...и тъжна...", пише в социалната мрежа Деси Сеймянович.

"Ангелче малко, почивай в мир! Сърцето ми се къса... От цялото си сърце, пожелавам на тоя изрод, който затри два млади човешки живота, да не види бял ден и дано се намери някой, който му даде заслуженото, защото да говорим за 10 или 15 години затвор е смешно, обидно и жалко...", коментира Вики Георгиева.
 

Последвайте канала на

Десислава Станева
9054 19

Свързани новини

Коментари 19

Добави коментар
44

2013.07.26 | 16:02

19
Едно много красиво момиче си отиде и едно малко мило мило създание си отиде Жалко много жалко Съболезнования
az

2013.07.26 | 14:35

18
И кво ревете за Лени, защото е детенце. Къде бяхте, когато си отиде Пепи и пуснаха Максим.......И на мен ми е мъчно, но тогава никой не направи нищо. Ей, така си отглеждаме убийци. С безнаказаност.
Илиян Григоров

2013.07.26 | 12:42

17
Първо мойте най-дълбоки съболезнувания на близките на момиченцето. Второ: хора всички сте прави че този човек заслужава да бъде убит по най-жестокия начин.Но сега не е момента за това сега е по важно да се покажем като единен народ и да помогнем в най голямата трагедия на родителите на момиченцето в този момент трябва да застанем до тях. ПОЧИВАЙ В МИР,ЛЕНИ БЪЛГАРИЯ ТЕ ОБИЧА!!!

2013.07.26 | 12:42

16
Почивай в мир мило дете!

2013.07.26 | 12:42

15
Мамка му и тъп педал! Неможа ли да пие след работа
angel

2013.07.26 | 12:41

14
takiva samo da gi rasfasovat za organi
DD

2013.07.26 | 12:41

13
Съболезнования на близките за тежката загуба. Може би наистина тя отива на по-добро място... може би със сигурност по-добро от живот на този свят с тежки увреждания...Божия воля. Към останалите коментатори - всички сме афектирани, но не бива да пожелаваме смъртта на другиго, каквото и да е извършил, защото по този начин ставаме като него. Целта на затвора е да превъзпита, а не да накаже, така че доживот не е решение - това е само тежест за данъкоплатеца и никаква полза за обществото. Нека просто системата си свърши работата и виновния да получи предвиденото в закона наказание. Законите ни не са толкова лоши... само дето не се прилагат

2013.07.26 | 12:41

12
Този трябва да го сложат в един ковчег, да пробият една дупка за въздух и да не го пускат. Ковчега да е малък за да не може да се обръща вътре на никоя страна и да вика от болки в кръста !
Nqkoi si

2013.07.26 | 12:41

11
Защо винаги малоумниците оцеляват, а невинни хора го отнасят ?? Още една невинна душа си замина заради безумието на някакъв си бакшиш,който решил че по време на работа трябва да изпие няколко питиета за да му върви по-леко работата. Най-искрени съболезнования на семейството на детенцето, а на тюфлека, виновен за инцидента,му пожелавам да му се връща тройно!
niama zna4enie

2013.07.26 | 12:41

10
Убийство, моментален растрел за тоя нещастник бакшиш, мръсен, долен, кален кучи син. Ама директен разтрел на място трябва да му направят!!!!

Добави коментар

Водещи новини