Подготвят смъртоносна гонка по "Тракия"

  • 22 юли 2013 06:38

  • 2159
  • 2
Подготвят смъртоносна гонка по "Тракия"
© Булфото

Със смъртоносна гонка се готвят да сефтосат магистрала "Тракия" разгорещени автоджигити, пише "Всеки ден". Те се гласят да поставят безумен рекорд, като преминат 400-те километра между София и Бургас за по-малко от два часа, и то през нощта- предпочитано от всички време за пътуване.

Откачените младежи се уговарят във форумите, датата и часа все още се уточняват, но самоубийственото рали може да бъде насрочено всеки миг. Във фейсбук участие са били потвърдили 400 души. Камикадзетата на пътя дори се чудят как някои не одобряват идеята им. 

"Не разбирам защо сте такива черногледи песимисти тук. Имаме нова магистрала, нека  да й се радваме, а не само да казваме как трябвало да се внимава. Разбирам вниманието е добро нещо, обаче хайде нека не прекаляваме", написа любител на силните усещания с прякор SadR.

Убийците на пътя уточняват надменно, че искат да си тестват тунингованите автомобили, за да си направят сбирка в Бургас, вместо на Околовръстното в София. Екшън планът им е мегагонката по "Тракия" да стане редовно събитие през уикендите и искат да наберат повече хора, защото така по-трудно ще ги спре пътна полиция.

Последвайте канала на

2159 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Въпрос

2013.07.23 | 07:15

1
Сега това реклама на глупостта ли е? Иначе не виждам проблем полицията да спре и 500 автомобила. Просто преграждаш пътя и готово. Май е време да вземем пример от Япония и Австралия. Там много добре се управят с "тунингованите" автомобили
Генов

2013.07.23 | 07:15

2
В сряда ме задминаха 15 авотмобила с лепенки Premiumrally.....всички караха с 200, някои задминаваха през авариината лента!

Добави коментар

Водещи новини