Цветанов инициирал нарочно засиления медиен интерес около убийството на Яна

  • 03 август 2011 17:37

  • 1560
  • 3
Цветанов инициирал нарочно засиления медиен интерес около убийството на Яна
©

В начина, по който се развива разследването на убийството на Яна Кръстева "прави впечатление силното медийно отразяване, до голяма степен инициирано от МВР и министър Цветанов".

Това заяви Йонко Грозев, адвокат на семейството на убитата жена пред БНР.

"Не виждам проблем в медиите. За да бъде отговорено веднага на този медиен интерес, от страна на МВР бяха изнесени неща от разследването, бяха направени твърдения и има сериозна опасност ефективността на разследването, събирането на безспорни доказателства да се окажат силно затруднени. За да се реагира преди вота на недоверие, беше изнесена информация, която дава възможност на заподозрените да нагласят своята защитна версия", каза адвокат Грозев.

Според него разследването на убийството на Яна е от особено значение за доверието на гражданите към полицията и към правосъдието.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1560 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Патаран

2011.08.30 | 08:24

3
То си се вижда че е необходимо технологично време ама не е в полза на разследването със сигурност. Наркоманчето едва се удържа да разкаже истината за случката, но някой като че ли няма интерес за това и се опитва да прави шоу. Със сигурност нещата ще излезат на яве освен ако не се самоубие нещастника.
Димитров

2011.08.04 | 13:03

2
И в крайна сметка какво се получава от ГОЛЯМОТО разследване-нищо ! Както обикновено на много места се случва в България-----полиция и разследващи чакат някой непрофесионалист отвън да свърши тяхната работа...........Незнам още колко години ще им трябват за да ги съберат тези безспорни доказателства,а после ----- нямали сме доверие в полиция и правосъдие ??????
Българан

2011.08.03 | 20:24

1
Ееех Димитров. С ударение на о или на второто и? Много е вероятно различните мероприятия при разследването и последващите ги действия да си имат технологично време. Лудост е да чакаме на втория час след убийството да бъде осъден престъпника. А Йонко Грозев си прави медиен вятър. Интересно в какви числа се изявяват претенциите му.

Добави коментар

Водещи новини