Емануил Йорданов: Оставката на Искра Фидосова е логична

  • 19 юли 2013 07:50

  • 2375
  • 2
Емануил Йорданов: Оставката на Искра Фидосова е логична
©

"Оставката на Искра ФидосоваИскра Фидосова Искра Фидосова Искренова е родена на 22. 08. 1971 г. в гр. Лом. Завършва гимназия в Монтана, после е логична. Близо 4 години се говори за това, че върхушката на ГЕРБ злоупотребява с властта, като най - активни са Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа и Искра Фидосова", заяви бившият вътрешен министър Емануил Йорданов в ефира на Нова телевизия.

"Редно беше търпението на Борисов да приключи по отношение на Цветанов. Това трябва да стане и с Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа. Смятам, че скоро ще се случи", добави той.

Тихомир Стойчев заяви, че тефтерчето на Филип Златанов не е единственото тефтерче, което съществува. По думите му, той е убеден, че има и други такива.

Според Йорданов поведението на Филип Златанов дава едни твърде непоследователни и нелогични обяснения на бележките в тефтера си. "Има поле за действие. Нека разследващите органи да си свършат работата", заяви той.

Стойчев и Йорданов коментираха темата ДАНС и днешният избор на нов шеф. Според Тихомир Стойчев, напрежението ще ескалира още повече.

Емануил Йорданов смята също, че може да има ескалация на напрежението. Той поясни, че причината за това е, че Владимир Писанчев е известен с разработката "Галерия".

Последвайте канала на

Десислава Станева
2375 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2013.07.19 | 14:27

1
Работите няма да се спрат с Фидосова защото тя не е ГЕРБ.Целта е малко по малко да се обезличи партия ГЕРБ като се започне от пешките и се стигне до царя(Б.Борисов).Това с премахването на ГЕРБ е замислено много отдавна и сега само се осъществява.Когато БСП в предишното им управление знаеха че ще загубят заради излизане на яве на техните далавери дадоха властта на ГЕРБ да и се порадват но се предпазиха като си гласуваха закон който администрира действията им.Но БСП никога не са си мислили че ГЕРБ ще им създадат толкова проблеми и ще им нанесат толкова много загуби по подписани от тях договори с Руснаците.Сега вече БСП се борят със зъби и нокти да задържат властта колкото се може по дълго защото има много договори които трябва да се подпишат а от тях се печелят големи комисиони.Като сложим към това и заемите които Орешарски започна да тегли под предлог че ще се разплаща с бизнеса и прибавим и парите които ще дойдат от Европа сами можете да си представите за какво иде реч.Нарочно се отвлича вниманието на хоратакакто и за изборите с саморазправата им с ГЕРБ и ваденето на скалъпени компромати и то не на веднъж а малко по малко колкото да се поддържа огъня и създаде омраза в народа към ГЕРБ защото те са единственият им конкурент при едни нови избори.Никоя друга партия не може да събере повече проценти от БСП.Всичко което те правят е печелене на време и за да го спечелят ще пускат по някоя троха на народа.

2013.07.19 | 14:31

2
Чудесен коментар. Анализа е толкова точен, че дай Боже хиляди хора да го прочетат, за да имат силното желание този път да гласуват и убедително да отсвирят тройната коалиция. Поздравявам ви.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини