Белалов: Пълна глупост е, че БСП иска протестите да се разпръснат

  • 19 юли 2013 07:32

  • 2400
  • 0
Белалов: Пълна глупост е, че БСП иска протестите да се разпръснат
©

След като прокуратурата е казала "А", трябва да каже и "Б". Не искам да коментирам случая с това тефтерче и напускането на Искра ФидосоваИскра Фидосова Искра Фидосова Искренова е родена на 22. 08. 1971 г. в гр. Лом. Завършва гимназия в Монтана, после от ръководството на ГЕРБ. Това заяви Малина Едрева, общински съветник от СОС.

Николай Белалов, общински съветник от СОС, заяви, че когато се произнесе присъдата може да се каже, че е достигната истината.

На въпрос има ли златна среда за провеждането на протести в София, Едрева заяви, че столицата ни е европейска и хората могат да изразяват своята позиция. Кметът е в много добра координация с МВР и вътрешния министър, каза тя.

Пълна глупост е твърдението, че БСП иска протестите да се разпръснат, заяви Белалов.

На въпрос какво очакват да направи кметът, Едрева отговори, че именно това, което Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска прави.

Доволен съм, че г-жа Фандъкова заяви, че няма да забрани протестите, каза Белалов. По думите му от ГЕРБ много обичат да говорят от името на БСП. "Когато има двама души, легнали на улицата, полицията трябва да ги прибере. Така се прави", каза още той.

Последвайте канала на

2400 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини