Малките заведения може да фалират заради липсата на трафик на Петолъчката

  • 16 юли 2013 19:48

  • 2959
  • 4
Малките заведения може да фалират заради липсата на трафик на Петолъчката
© Булфото

Петолъчката вече не е това, което беше. Ден след пускането на цялата магистрала „Тракия” старият път към морето опустя, а бизнесът на малките ресторантчета по пътя е застрашен, информира БТВ.

На спирката след село Венец ситуацията не е дори като през зимата. Димо даже не е пускал скарата.

Управителят Димо Атанасов коментира, че работата е секнала рязко. Причината по думите му е, че всички са на магистралата. За Димо и персоналът тук всичко свършва с рязането на лентата. Очаквали трафикът да намалее постепенно - но днес тук не са спирали дори автобусите с туристи.

„Паркингът беше пълен - имам и допълнителен паркинг ,мъчно ми е”, коментира Атанасов.

Колите по вече стария път също са рядкост. Отсечката - Карнобат - Петолъчката - и досадните задръствания - вече ще са само спомен.

За Димитър, който работи в едно от оборотните заведение на разклона - магистралата може да се окаже просто пътят, по който ще тръгне за нова работа. Той не се радва за новата отсечка и очаква да си вземе „сакчето и нанякъде.”
 

Последвайте канала на

2959 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2013.07.22 | 11:18

4
Номера е тези магистрали да ни заведат до монополистите,аи на бас!

2013.07.22 | 11:18

3
Няма магистрала - Що няма магистрала? Има магистрала - Сега ще фалират малките заведения. Угодия нема. Предлагам да се дигнат на протест, щото неможе така.
българин

2013.07.22 | 11:18

2
дай да затворим единствената ни магистрала заради 10 кръчми,желязна логика, много тъп народ има в българия.
кои заведения?

2013.07.22 | 11:18

1
да не говорим за онези павилиони в които бирата и безалкохолното струват колкото на "какао бийч",или може би говорим за онези набързо сковани "дупки" чийто тоалетни представляват планина от фекалий и всякакъв амбалаж под формата на хартия......а въпросния Димо хич да не пуска скарата защото миризмата на екарисаж се носи чак до Карнобат.Тия колко години печелеха от нищо че хич не ми е жал за тях,нека тоя Димо да каже по колко е плащал на автобусните шофьори да спират при него!

Добави коментар

Водещи новини