Цветлин Йовчев за охраната на протестите: Ще следваме стриктно закона

  • 10 юли 2013 18:59

  • 1083
  • 2
Цветлин Йовчев за охраната на протестите: Ще следваме стриктно закона
©

"При охраната на протестите, ще следваме стриктно закона. Там, където протестиращите преминават една определена граница, ще действаме съобразно закона", каза министърът на вътрешните работи Цветлин ЙовчевЦветлин Йовчев Цветлин Йовчев е роден на 7 май 1964 г. в Плевен. Завършва Висшето военноморско училище „Никола.

"Наистина, не е допустимо 20 или 30 души да се опитат да блокират важни артерии, по този начин да затруднят движението и нормалното функциониране на пътните артерии и да направят проблем на много хора. Разбира се, когато са големи групи хора, те няма как да се съберат да протестират на едно място, без да затворят някои пътни артерии. Случаите са съвсем различни. Ще действаме диференцирано", добави Йовчев.

Попитан, как се гарантира на хората, че имуществото им е цяло, при положение, че охранителна полиция е по протестите, министърът отговори, че се полага всички усилия.

"В тази връзка, от другата седмица започваме регионални съвещания. Ще имаме 4 регионални съвещания, които ще бъдат събрани по 7 областни дирекции на МВР, и на тези съвещания ще обсъждаме тези мерки", каза още Цветлин ЙовчевЦветлин Йовчев Цветлин Йовчев е роден на 7 май 1964 г. в Плевен. Завършва Висшето военноморско училище „Никола.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1083 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
е па я съм кой да съм

2013.07.11 | 08:09

2
Те така е те.Жив човек ви неще а вие не мръдате.ЕЕЕ как сега и ората да ви искат.Викат ви да си одите а вие седите.И ония даже двамата от Кремиковци къде ги знам и они ви нещат.И вие па си седите.
некой си

2013.07.11 | 08:08

1
Тоя е изпуснал една много важна дума след " 20-30" и тя е - ХИЛЯДИ.Да . Недопустимо е 20-30 хиляди да не те искат, а ти да се правиш на разсеян.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини