Протестиращи търсят подкрепа от дядо Николай

  • 10 юли 2013 13:46

  • 1675
  • 1
Протестиращи търсят подкрепа от дядо Николай
© Булфото

Протестиращите пред областната управа на Пловдив изпратиха обръщение до митрополит Николай, с което го приканват да ги подкрепи в борбата срещу злото.

Хората са категорични, че в условия на криза духовните водачи застават пред народа си, а не мълчат. Те настояват митрополит Николай да вземе отношение по продължаващите вече 27-ми ден протести и да ги благослови, съобщи един от участниците в протеста Христо Марков, цитиран от БНР.

И днес протестиращи скандираха "Оставка" пред областната управа на Пловдив срещу назначаването на Венцислав Каймаканов за областен управител. Около 10-тина души се събраха тази сутрин пред сградата.

Над 15 000 души от Пловдив и селищата на областта вече са се подписали в протестната подписка срещу правителството на Пламен Орешарски и срещу назначението на Венцислав Каймаканов за областен управител.

Палатковият лагер пред Областната управа остава до 20 юли. Подготвя се и график на доброволци, които да дежурят през ноща. Протестиращите вече са депозирали официално писмо в Община Родопи, с което уведомяват, че в неделя ще ще блокират пътя Пловдив-Асеновград.

Вечерният протест остава от 18,30 часа пред общината.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1675 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2013.07.12 | 13:27

1
Тази ситуация ако беше се случила през 2007г, когато управляваха същите смешници в същото време и бях безработе щях да бъда на улицата с Вас народа но сега съм извън страната и като гледъм ситуацията в БГ ми става жал и се връщам в спомените когато бях в безисходица напълно от сърце Ви подкрепям не се дайте на тези Мафиоти да си играят с достойнството на българския гражданин

Добави коментар

Водещи новини