Борисов: ЕС не ни е натискал, за да отнемем лиценза на „Лукойл”

  • 02 август 2011 17:01

  • 2201
  • 8
Борисов: ЕС не ни е натискал, за да отнемем лиценза на „Лукойл”
© Булфото

Европейският съюз не е оказвал натиск върху правителството за отнемането на лиценза на „Лукойл-България”.

Това заяви премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, след като даде старта на строителството на ЛОТ 1 от магистрала „Марица”, съобщи БНР.

Премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г отказа да коментира решението на съда за отнемането на лиценза на „Лукойл”. На въпрос дали скандалът с фирмата обслужва контрабандата в България както твърди Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в от БСП, премиерът отговори:

"Те разбират от контрабанда. Знам това, че искаме да въведем ред във всички производства и в бензиностанциите, и в данъчните складове, за да може във всеки един момент да знаят колко гориво има в страната, къде се изразходва, какво е неговото движение от входа до изхода на комбината."

Премиерът беше категоричен, че ЕС не е оказвал натиск за отнемане на лиценза на „Лукойл”.

"ЕС не се е намесвал в тази дейност. Ние преди година и половина си направихме наредба, която избели този бизнес на всички компании, " заяви Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2201 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
избирател

2011.08.04 | 11:31

8
Не само Е С ,но всеки бивш и настоящ американски посланик в България- прилагат всички видове средства и начини на всяка цена за влошаване на търговските, икономическите и политическите ни отношения с братска Русия.Свидетели сме на постоянно закриване на наши проспериращи и традиционни отрасли с цел пласиране на чужди и европейски стоки и храни на нашия пазар..........
избирател

2011.08.04 | 11:31

7
Контрабандата на гориво единствено се извършва от Министерският съвет - щом не са се разплатили с Лукойл за 500 000 тона горива -употребени и използувани само от министерства; ведомства; от депутати и много други бюджетни учреждения.Не им стига,че съсипаха народа от данъци и такси,а сега сигурно очакват и да им изплатим и горивата................
Българан

2011.08.04 | 11:30

6
Сигурно сам си си вотнал коментарите. Трябва да си грандиозен идиот за да твърдиш тези неща. "Братска Русия"?!? Никога не е имало такова нещо. Това е било само в промивката на нашите мозъци. Обикновените хора- било то руснаци, италианци, турци, гърци, непалци и каквито и да са могат да се пабратимят на чаша, но за държавата Русия никога не сме били нищо друго освен пазари и територия. Дори от времето на Киевска Русь и княз Светослав.
сметко

2011.08.04 | 11:30

5
Да всичко е един цирк, не се хабете да пишете коментари. Това е смешно правителство. Некъдърници големи са. За две години нищо съществено не са направили за народа си. Само режат ленти и показват физиономии. А за американския посланник съм съгласен, на всяка манджа мердюа е :). Просто по-грубо намешателство във вътрешните работи ан една страна не съм виждал скоро. :))))). Но и това идва от послушкото Бойко, да не му дърпат ушите :))).
Химик

2011.08.04 | 11:30

4
Тъпо ченге. Идиот. Нищо не разбирате от икономика и мениджмънт. Правителството ви щеше да падне много бързо...
ММ

2011.08.04 | 11:30

3
Народа става все повече беден а Бойко Борисов все повече се хвали!
Химик

2011.08.04 | 11:30

2
Тъпо ченге. Идиот. Нищо не разбирате от икономика и мениджмънт. Правителството ви щеше да падне много бързо...
бузлуджа

2011.08.04 | 11:30

1
кризата дойде от америка а не от русия иди на морето да видиш руснаците с какви коли и пари идват тука и то с визи а уорликчо донесе кризата и сега ми обикаля из родината и ми дава акъл само бсп и дпс айде бъра

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини