Трамваите при пътен възел "Надежда" в София с нов маршрут заради ремонт

  • 06 юли 2013 08:06

  • 2458
  • 0
Трамваите при пътен възел "Надежда" в София с нов маршрут заради ремонт
© Булфото

Въвежда се временна организация на движение на трамваите при пътен възел "Надежда", съобщиха от пресцентъра на Столична община.

Поради основен ремонт на транспортен възел "Надежда" и ремонт на трамваен релсов път по мост над река Суходолска в участъка от "Триъгълника" до трамвайното обръщало при гара "София Север" от днес до 26 юли 2013 г. се въвежда временна организация на движението на трамваите, преминаващи оттам.

Трамваите по линия номер 6 ще се движат по разделени маршрути - от ж.к. "Лозенец" до надлез "Надежда" и от гара "София Север" до ж.к. "Обеля 2". Трамваите по линия номер 11 ще се движат от бул. "Никола Петков" до Централна гара, а по линия номер 19 - от кв. "Княжево" до трамвайно депо "Банишора". Разделен на две ще е маршрутът и на трамваите по линия 12 - от пл. "Журналист" до надлез "Надежда" и от гара "София Север" до кв. "Илиянци".

За времето на ремонта ще бъде разкрита автобусна линия с номер 12ТМ - от гара "София Север" до Централна гара. В посока Централна гара автобусите ще се движат по бул. "Рожен", бул. "Кн. Мария Луиза", Централна гара, бул. "Кн. Мария Луиза", бул. "Сливница", бул. "Христо Ботев" и от бул. "Кн. Мария Луиза" - по маршрута двупосочно.

Последвайте канала на

2458 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини