Скочилата от тераса с детето си рускиня: Чух гласове, че съм лоша

  • 03 юли 2013 21:11

  • 2239
  • 0
Скочилата от тераса с детето си рускиня: Чух гласове, че съм лоша
©

Рускиня и 7-годишната дъщеря са поредните пострадали в Слънчев бряг след падане от високо. 37-годишната Марина Носкова е в неврохирургията на бургаската болница. Тя е със счупен череп, има хематом и се налага оперативна намеса, казаха от болницата. Малката Мария се отървала без травми. Тя не е оставена в болницата за наблюдение.

При приемането в неврохирургията Марина казала на докторите и сестрите, че чува гласове, които я напътствали какво да прави. След като обработили и превързали раните , извикали на консултация психиатър. Има съмнения, че жената е отключила психично заболяване. Не е изключена версията туристката да е била под влияние на алкохол, но тъй като няма смъртен случай, кръвна проба не е взета.

Пред "24 часа" Марина казва, че същия ден не е пила нищо. Чувах гласове, които ми казваха, синът ми и съпругът ми са мъртви, че съм лоша, споделя жената. Според нея това друг път не се е случвало. Гласовете се появили преди няколко дни, след като работници поставили кабели в апартамента им. Тя разкри, че преди време е преживяла голям стрес, но не каза какво се е случило. След скока гласовете изчезнали. Вие ми се свят, всичко ме боли, казва още московчанката.

По данни на полицията Марина Носкова е пристигнала в България като неорганизиран турист ден преди инцидента - на 1 юли. Самата тя каза обаче, че е в страната ни от две седмици.

С нея е гледачка, която се грижи за две от децата. Синът е на лагер в Несебър. Тя пристигнала тук и заради него, тъй като момчето за първи път пътувало без семейството си в чужбина. Марина е майка на 4 деца - 3 собствени и едно доведено. Непрекъснато съм заета с тях, много е тежко, каза още пострадалата московчанка.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2239 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини