Временна организация на движението край НДК от 30 юни

  • 28 юни 2013 20:37

  • 1286
  • 0
Временна организация на движението край НДК от 30 юни
©

Промени в организация на движение се въвеждат в София заради детската асамблея "Деца на Планетата", съобщиха от пресцентъра на Столична община.

От 08:00 ч. на 30 юни до 20:00 ч. на 5 юли "Център за градска мобилност" ЕАД, дирекция "Паркиране и мобилност" ще осигури паркирането на десет микробуси, превозващи участниците, на паркинга на НДК при вход А3.

За същия период са забранени престоят и паркирането на пътни превозни средства, с изключение на пет автобуси, превозващи участниците в асамблеята, на бул. "Витоша" между ул. "Гургулят" и ул. "Шандор Петьофи" от страната на НДК.

Изпълнителният директор на "ЦГМ" ЕАД се задължава да закрие местата в режим на платено паркиране посочени по горе.

Заради отбелязване на Деня на независимостта на 3 юли от 19:30 ч. до 22:00 ч. около посолството на САЩ също се въвеждат промени в организацията на движение.

От 08:00 до 23:00 ч. на 3 юли се забранява престоят и паркирането на пътни превозни средства, с изключение на автомобилите на гостите поканени на приема по ул. "Козяк" между ул. "Елин връх" и бул. "Никола Вапцаров", ул. "Проф. Д-р Желязко Христов" между ул. "Козяк" и бул. "Никола Вапцаров" и ул. "Елизиер Папо".

Последвайте канала на

1286 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини