Танов: Ще обжалваме решението на съда

  • 01 август 2011 14:46

  • 2197
  • 3
Танов: Ще обжалваме решението на съда
©

Агенция "Митници" ще обжалва решението на Софийския административен съд, с което бе спряно предварителното изпълнение на решение от 22 юли на директора на Агенция "Митници".

С решението бе отнет лицензът на "Лукойл Нефтохим Бургас" АД за управление на данъчен склад за производство и складиране на акцизни стоки. Това каза директорът на агенцията Ваньо ТановВаньо Танов Генерал-майор Ваньо Митков Танов е бивш директор на Националната служба "Борба с организираната.

Танов коментира, че решението на първа инстанция все не означава нищо, от агенцията ще обжалват пред Върховния административен съд и ще чакат той да се произнесе. Изпълнението се спира до приключване на съдебното производство по обжалване на решението. Определението подлежи на обжалване с частна жалба пред ВАС в 7-дневен срок от съобщаването му на страните.

Делото е образувано по жалба от "Лукойл Нефтохим Бургас" АД срещу решение номер 527 от 22 юли на директора на Агенция "Митници", с което е отнет лиценз номер 100 за управление на данъчен склад за производство и складиране на акцизни стоки в Бургас, кв. "Крайморие", местност Отманли, нефтен терминал "Парк Росенец" и е прекратено действието на лиценз номер 100 на лицензирания складодържател "Лукойл Нефтохим Бургас" АД за управление на данъчен склад за производство и складиране на акцизни стоки в Бургас, "Крайморие", местност Отманли, нефтен терминал "Парк Росенец".

Последвайте канала на

Десислава Станева
2197 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Kuku bend

2011.08.01 | 18:29

3
ХАйде да е хаирлия. НЕка сега Държавата да обжалва в Страсбург. Защо не? НАли имат воля сегашните управляваши да с е разграничат от мафията....моля действайте!
Коко

2011.08.01 | 17:29

2
Едва ли има нормален човек в България, който да вярва в българското правосъдие. Кажете кой е съдията поне, та да знаем името на новия милионер.
1

2011.08.01 | 17:29

1
Неандерталският човек-шеф на митниците. Не митници а МЪТНИЦИ! Просто нещо! Спрете , мръдници, единственото нещо, което рабони - не можете да окрадете всичко!

Добави коментар

Водещи новини