Синдикатите в МВР и Цветлин Йовчев обсъдиха извънредния труд на полицаите

  • 24 юни 2013 16:51

  • 5123
  • 0
Синдикатите в МВР и Цветлин Йовчев обсъдиха извънредния труд на полицаите
© Булфото

Синдикатите в МВР се срещнаха с вътрешния министър Цветлин ЙовчевЦветлин Йовчев Цветлин Йовчев е роден на 7 май 1964 г. в Плевен. Завършва Висшето военноморско училище „Никола след като стана ясно, че служителите на реда, които охраняват протестите, вероятно ще надвишат разрешените по закон часове за извънреден труд, предаде БНР.

Председателят на синдикалната организация на служителите в МВР Валентин Попов уточни, че проблемът с извънредния труд на полицаите е бил обсъждан на няколко пъти с новия вътрешен министър Цветлин Йовчев: "По принцип наистина се очертава риск да се надхвърли извънредният труд, който може да бъде овъзмезден по някакъв начин. Уверението на министъра е, че ще се направи всичко възможно това да не се допуска или ако се допусне по някакъв начин, да се търсят варианти за компенсация на колегите, защото наистина, надхвърля се, няма как".

Цветлин ЙовчевЦветлин Йовчев Цветлин Йовчев е роден на 7 май 1964 г. в Плевен. Завършва Висшето военноморско училище „Никола е поел ангажимент към синдикатите в министерството, че ще направи всичко необходимо ваучерите за храна на служителите да бъдат изплатени. Ще се работи и за осигуряването на тениски с къси ръкави за полицаите заради летните горещини.

Последвайте канала на

Десислава Станева
5123 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини