Ремонтират Цариградско шосе с 10 млн. лв.

  • 24 юни 2013 15:13

  • 1247
  • 3
Ремонтират Цариградско шосе с 10 млн. лв.
©

Реконструкцията на столичния бул. "Цариградско шосе" ще струва над 10 млн. лева, а на бул. "Сливница - между 6 и 9,5 млн. лева. Това стана ясно след отварянето на ценовите оферти за изпълнението на ремонтите.

Кандидатите за изпълнение на поръчките пък намаляха с един и останаха девет.Общината все още преговаря за заем от Европейската инвестиционна банка и затова обществените поръчки бяха обявени без твърдо финансиране. Предстои комисията към общината да избере победителите в конкурса, като ще се взима предвид общата оценка на участниците. Най-голямо значение има предлаганата цена, а след това техническото предложение и срока за изпълнение.

Договорите ще бъдат подписани, след като изтече срокът за обжалване, след избирането на победител.

Последвайте канала на

Novini.bg
1247 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Паметливко

2013.06.24 | 18:40

3
Абе, нали любимият на провинциалистите в София, Бойко като беше кмет направи ремонт на бул. "Цариградско шосе" в отсечката Алея Яворов - Орлов Мост (в двете посоки). Минете да видите за какво става думатам сега! За няколко години са се образували коловози, особено тежко е положението на кръстовището на Орлов Мост, друса като на мотокрос за напреднали!Тогава още се разбра за какво става дума, фирмата изпълнител щеше да го оправи, после не стана така, после щяха да ги съдят и т.н. Ако и сега са такива ремонтите подготвяни от изтривалката на Бойко, Фандъкова, по-добре е да не ги правят въобще!

2013.06.24 | 18:39

2
По цял свят магистралите и пътищата са най-законното нещо за крадене на пари. Който завземе властта първо ремонтира пътищата.

2013.06.24 | 18:39

1
А защо не ремонтират Ботевградско шосе?! Срам за София, вход и изход за магистрала!!! Развълнувано море...

Добави коментар

Водещи новини