МВР качва в интернет до два месеца разположението на камерите

  • 24 юни 2013 14:44

  • 1384
  • 1
МВР качва в интернет до два месеца разположението на камерите
©

Министърът на вътрешните работи Цветлин ЙовчевЦветлин Йовчев Цветлин Йовчев е роден на 7 май 1964 г. в Плевен. Завършва Висшето военноморско училище „Никола разпореди да се създаде нова организация на работата на „Пътна полиция – КАТ”, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Разположението на автопатрулите и техническите средства за контрол на безопасността на движението да е предшествано от анализ на риска от произшествия. В срок от два месеца да бъде направен преглед на всички ограничения, включително на тези за максимално допустими скорости, като се обсъди евентуално премахване или преразглеждане на ненужно рестриктивните. Отново в двумесечен срок на страницата на МВР в Интернет да бъде публикувано разположението на стационарните технически средства за контрол на безопасността на движението, както и местата, където ще се разполагат мобилни устройства.

Акцент в новия подход ще бъде превенцията на тежките инциденти, а основната му цел – водачите да бъдат предупреждавани и предпазвани от рисковете на пътя. Основен критерий за оценка на дейността на служителите от „Пътна полиция – КАТ“ ще бъде намаляването на пътно-транспортните произшествия, на загиналите и ранените.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1384 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Advokat

2013.06.24 | 17:58

1
По пътя за Благоевград има ограничения който са за москвичи от комунистическо време на двулентов извън градски път сложено 60 км това не е редно

Добави коментар

Водещи новини