Кондукторка пострада жестоко в Бургас

  • 19 юни 2013 13:51

  • 1761
  • 1
Кондукторка пострада жестоко в Бургас
©

Възрастен пешеходец, изскочил на пътното платно внезапно, малко преди светофар, предизвика кървава трагедия в автобус от градските линии в Бургас. Тежко ранена в главата и с вътрешни разкъсвания в коремната кухина в болницата е приета кондукторка.

Инцидентът стана в 9 часа тази сутрин на една от основните артерии в града – бул. „Христо Ботев“. Автобусът на общинския превозвач „Бургасбус“ се е движел в отсечката между Операта и Военния дом – в посока Билкова аптека. На 60 м преди светофара на Военния дом пред огромното возило се втурнал пешеходецът. Шофьорът набил спирачки, за да не го блъсне. Кондукторката е паднала и е ударила жестоко главата си, от която шуртеше кръв, пише Флагман. 

„Най-отвратителното е, че пешеходецът, чийто живот спасих с риск да нараня и някой от пътниците, които, слава Богу, бяха седнали, не остана до идването на полицията. Помолих го да остане като свидетел, но той хукна в посока търговския център „риа““, каза шофьорът на огромното возило. Човекът разтреперан даваше показания заедно с още няколко пътници.

От МВР заявиха, че глобите от 10 лв. за неправилно пресичане изобщо не оказват влияние върху такива като наглия пенсионер, които правят редовни скандали и отказват да плащат.

Последвайте канала на

Novini.bg
1761 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
FM

2015.02.05 | 08:09

1
Хората да имат предимство само на ПЕШЕХОДНА пътека на светофар и то само като му светне зелено. На другите пешеходни пътеки сложени безразборно по пътищата,НЕ.

Добави коментар

Водещи новини