Експерт: Делян Пеевски повлече всички надолу

  • 19 юни 2013 08:41

  • 2346
  • 2
Експерт: Делян Пеевски повлече всички надолу
©

"Правителството не си отива", заяви Харалан Александров в студиото на "Здравей, България" по Нова телевизия. Той определи Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на като едно гюле.

"Той повлече надолу правителството, Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21, БСП. Ще повлече надолу и ДПС и партията ще претърпи поражения", каза Александров.

Доверието към правителството е абсолютно сринато, смята пък Антоанета Христова. Абсурдният ход с Делян Пеевски показа, че обществото вече реагира, обясни тя. По думите й, причина за това са били надеждите, които хората са имали към Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21. "Случващото се в момента е много добър знак за развитието на българската демокрация", смята още Христова.

Проф.  Драгомир Драганов от своя страна заяви, че кабинетът не си отива. "Трябва да разделим нормалната България с другата. В нормалната България всеки работи, градският транспорт работи. А ненормалната България не работи вече 23  години. Кабинетът ще остане. Аз съм сигурен, че той ще преодолее тази криза. Дано обаче тя да успее да му даде урок. Народът повече не иска да се управлява така, както се правеше предишните години", каза проф. Драганов.

Тихомир Безлов определи случващото се в момента като абсолютен прецеден.  "В рамките на 5 часа имаше такава вълна от хора, които действително отидоха да протестират. Такава реакция и такава организация не беше възможна преди години,. Новите възможности правят хората много по - организирани и с ясни идеи", заяви Безлов.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2346 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
ДИДИ

2013.06.19 | 17:46

2
Изцяло подкрепям проф. Драганов! Нека всички партии, в т.ч. БСП и ДПС да оставят правителството да работи спокойно. Видно е, че има желание да помогне и на хората, и на бизнеса. Всичко лошо, което му се случва, е от намесата на партиите!
кур4о

2013.06.19 | 16:10

1
И като 1-ва ти4ка да се отнемат субсидиите на вси4ки партии ,нали работят в името на : народа: т 2 -ра ---ооставете правителството да работи -това не са ви конгресите ,бсп,дпс нямате работа на трибуната ,не ни защитаваите ние не ви искаме не го ли разбрахте

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини