16-годишно момиче припадна от глад пред училището си

  • 18 юни 2013 15:04

  • 2199
  • 0
16-годишно момиче припадна от глад пред училището си
©

16-годишна ученичка колабира тази сутрин в СОУИЧЕ в Благоевград. По-същото време припаднала и 23-годишната студентка М. Цонева от ЮЗУ в Благоевград, съобщи информационният сайт struma bg.

Тийнейджърката Е. Иванова се почувствала зле и се свлякла на земята на входа на училището. Незабавно на помощ й се притекли учители и съученички, които я поставили на една от пейките. Момичето бе с ниско кръвно налягане, прежълтяло, предполагаемата причина за изпадането в нестабилно състояние, е че не се е хранило редовно, съчетано с рязката промяна на температурите е довело до колапса, каза дежурният лекар в Спешен център д-р Тимчев, който оказал първа помощ.

Незабавно ученичката е транспортирана с линейка до благоевградската болница, придружавана от учител и нейна приятелка. След оказаната й помощ е стабилизирана.

23-годишната студентка пък се оплакала от задух и силни болки в гърдите. След направения лекарски преглед е установено, че се касае за нервозно състояние, провокирано от тежките изпити и горещините

Последвайте канала на

Novini.bg
2199 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини