Погром над екип на ТВ7 на протеста в София (галерия)

  • 15 юни 2013 21:54

  • 19895
  • 41
Погром над екип на ТВ7 на протеста в София (галерия)
© Булфото

Съвсем по прогноза, на втория протест срещу назначението за Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на за шеф на ДАНС в София се появиха и традиционните екстремисти от агитките. Те се нахвърлиха на бус със екипа на ТВ7, спаднаха гумите и се опитаха да увлекат тълпата протестиращи да линчува журналистите от медията, съобщи "Булфото".

Тогава се намеси млад човек от протестиращите. Той написа бързо с флумастер лозунг "ТВ7, елате със нас, протестът е и за вас!" и застана спокойно срещу тълпата, която хвърляше бутилки и трошеше буса. Момчето успя да успокои нормалните протестиращи, и така останаха само няколкото голи глави, които не успяха да изпълнят до край намерението си.

Бусът на телевизията остана със спаднати гуми, охвърлян с яйца и тоалетна хартия, а в продължение на половин час, докато течеше опитът за линч нито един от многобройните полицаи не намери за необходимо да се намеси, за да успокои страстите.

Вижте тук още снимки от опита за саморазправа!

Последвайте канала на

Константин Тодоров
19895 41

Свързани новини

Коментари 41

Добави коментар
cvb

2013.06.17 | 21:42

41
3-4 ДЕНА ЩЕ СЕ ДЪРПАТ КОМУНЯГИТЕ И В СРЯДА ЩЕ ПОДАДАТ ОСТАВКА.НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ БЕ ТИКВИ ЧЕ ПЕЕВСКИ БЕШЕ СЛОЖЕН НАРОЧНО. КОЙ НОРМАЛЕН ЩЕШЕ ДА ВЪЗПРИЕМЕ ПЕЕВСКИ ШЕФ НА ДАНС.НИКОЙ И НАРОДА ИЗЛЕЗЕ.КОМУНЯГИТЕ НЕМОГАТ ДА ИЗПЪЛНЯТ ОБЕЩАНИЯТА СИ .БЮДЖЕТА ГО НЯМА.ОНЕЗИ ПЕДАЛИ ПРЕДИ ТЯХ ГО ИЗХАРЧИХА. СЪС СЛЕДВАЩИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ СЕ ГЛАСЕТЕ ЗА ВИСОКИ ДАНЪЦИ ВИСОК ТОК И ВИСОКИ ЦЕНИ.ИЛИ ПАК НА УЛИЦАТА И ДО КОГА?
барекова

2013.06.17 | 21:42

40
Ами как няма да им удрят буса като първия ден от протестите ги нямаше никакви и най-нагло излъгаха че им се е развалила техниката. Когато зимата се стачкуваше бяха първи и техниката им не се разваляше.Кого заблуждават?
kk

2013.06.17 | 16:59

39
Вчера ако беше комунистическия говолител бареков, сега майка му щеше да ходи знаете къде, чакаме те говорителче, не се дърпай, то не боли.

2013.06.17 | 16:58

38
Не искам да защитавам никои, но като се замисля за събитията от последните месеци и се питам дали с тръбенето за подслушването от страна на ГЕРБ не е било с цел отново да ни заблудят? Уж се подслушваше всеки и всичко и много често споменаваха, че са подслушвани медии и е налагана цензура , а изведнъж хоп медиен магнат шеф на ДАНС..... Кой кого е подслушвал като СТС-тата бяха само срещу ГЕРБ и такива с които да може да бъде свалено от власт.Дали вестниците са подслушвали политиците? Аз сега се поразрових и уж ГЕРБ са подслушвали а не излезе и един компромат срещу политик от друга партия а компроматите бяха само срещу тях т.е. те сами са се подслушвали и сами са искали да паднат от власт. Така ли? Много се замислях да дам шанс на Атака, но последните действия на Сидеров ме учудват. Атака да се вземат в ръце, ако искат тотално да не се сринат да спрат с пазарлъците в парламента за места в комисиите. Станишев също не го чака нищо добро защото позволява на ДПС да му извиват ръцете и да си назначават хора и з цяла България.Те така малко по малко ще превземат държавата ни и вместо да се обединим като нация, започна да се плюе Бойко Борисов. Как Пеевски го е уволнил Станишев, а сега е зад гърба му? Бил си изчистил името, ами ако целта е да се очерни наистина Цветанов (не знам, само разсъждавам). Като си помисля, че медиите са много пестеливи за сегашните протести( но нали знаем в чии ръце са ), които са доста по-цивилизовани и защитават истински националния интерес. Чета и недоумявам защо БСП за няколко дни подари половината България на ДПС. Министерствата които би трябвало да защитават най-вече интересите на хората, на нацията като цяло (Министерство на соц. политика - колко българи живеят на помощи а се чу по време на изборите че са обещани да се раздадат 200 милиона на циганите, Министерство на образованието - по 4 часа от септември децата ще учат турски, арменски и цигански) са дадени на ДПС. Вестниците 8-9 големи вестници и телевизии като ТВ7 а се чу и за БТВ са на Пеевски и сега и Държавната агенция за НАЦИОНАЛНА сигурност? Какво направи БСП? Атака къде се обърка в тия задкулисни действия. Бойко Борисов каза, че всичко ще излезе на яве. Не го оправдавам, в никакъв случаи и най вече заради недоразумението Дянков и крадливият Найденов, но вижте фактите и как можаха да предложат човек от ДПС да управлява ДАНС. Повечето от нас знаят, че в строго секретно поделение не се допускаше да има човек от др. етнос , а сега направо им даваме нацията и сигурността в ръцете на ДПС. Сега чета за гневно писмо на БСП към ДПС, е не можело човек на ДПС да е начело на Благоевград. Смятайте докъде са стигнали и щяха да стигнат, ако не станахме всички срещу Пеевски. НАРОДЕ ОСЪЗНАЙТЕ СЕ!!!ИЗБЕРЕТЕ ПО МАЛКОТО ЗЛО И ТО ТОВА КОЕТО МОЖЕ ДА БЪДЕ КОНТРОЛИРАНО!!!

2013.06.17 | 16:58

37
Абе какво искаш от ТЪПИ гербери. Нали обиждат техния господ
vankata

2013.06.17 | 14:36

36
Браво, едни медиите на свинята Пеевски са: ТВ7, The Voice, Радио Веселина, Радио Витоша, Радио Magic FM Не ги слушайте и не релкамирайте при тях, понеже са корумпирани!!!

2013.06.16 | 18:58

7
Браво, вече знам кои радиа да не слушам ! Трябва да се състави списък с всички радиа,медии и вестници на тая свиня и съмс сигурен че 80% от обществото ще ги зарежат !
болен

2013.06.17 | 14:35

35
Боли,а ,герберасти.

2013.06.17 | 01:55

19
Лицата снимани от репорерите веднага да бъдат подведени под съдебна отговорност!Ушевите пак никви ги няма,аман от тия тюфлеци,дето само цоцат народа!Криминалната групировка на люлинските скапани наркомани софия-запад веднага да получи един шут към Белене доживот!Бареков даде глас на народа,ходи из общините да показва проблемите на хората,мнението си може човек да изкаже свободно независимимо от коя партия е...кой друг ви е дал такава гластност,бе овци?
реванш

2013.06.17 | 14:35

34
Бареков промива мозъците на простоватия народ-на утайката.Иска да ни сложи фесове.Ние не се продаваме
ЧАКАМЕ ТЕ!!!

2013.06.17 | 12:22

33
Бареков, насра ли се мой човек???? Гледаш горе от прозореца и не смееш да излезеш навън!!!! Защото това не са 10–те човека които искаха да ти строшат тъпата противна кратуна преди няколко дена, това са хиляди измамени от теб хора, които ще те направят на кайма!!!!!! Дерзай лайно миризливо, скоро ще си на боклука на историята, и нито една медия няма да иска да те назначи даже и за хигиенист!!!! Противняк!!!
panov

2013.06.17 | 12:21

32
Всеки от такава агитка, предлагам да бъде линчуван от тълпата. Добре им е платено, за да разделят и пренасочат протестите, както предният път. Линч, изпотрошени глави, пръсти, ръце, крака, ребра. Така "агитките" ще знаят къде им е мястото - не сред нормалните хора! Лайнари!
EEEEEE,STIGA!

2013.06.17 | 11:54

30
Бантустан,братле-Бантустан!Ето така се зомбира народ.Да върти гъзища и да щрака с пръсти-ама онзи откраднал милиард,друг продал имоти за милони за грошове,какво ме брига!Важното е Кравана,Цоцолана и безчет "ДИВИ" да са на измисленият връх.Павианското стадо дружно подскача под ритъма на словесна бълвоч,а на другият ден превива гръб на тарикатите за жълти стотинки,който носи в събота на другите тарикати,за да щрака отново с пръсти.Все гледаме на другите нации в паницата.Били на светлинни години от нас!Но там няма да изтърпят нашенските политикани и ЕДИН ДЕН!Не защото са по-умни,а защото са по-ЕДИННИ и с нисък праг на търпимостА и нашите при наличие на тамошните реалности,нама да посмеят да си разиграват коня.Tук и протестите са ни като влак-Скрити "стрелочници" ни вкарват в удобни за тях коловози,а ние си мислиме,че сме се качили във влака на "демокрацията"Бах ти сбирщината сме!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини