Фандъкова разпореди да бъдат изчистени всички шахти

  • 12 юни 2013 12:39

  • 808
  • 1
Фандъкова разпореди да бъдат изчистени всички шахти
©

Столичният кмет Йорданка Фандъкова е разпоредила извънредно почистване на шахтите по улиците. Към този момент няма усложнения на ситуацията, вследствие на проливните дъждове, и на територията на София.

„Вчера наложих извънредно почистване на шахтите по улиците на града, от страна на почистващите фирми, както и почистване от страна на акционерното дружество „Софийска вода”, каза пред журналисти столичният кмет.

Имаме постоянно действащ оперативен щаб, във връзка с метеорологичните прогнози, който ще работи до тогава, докато е необходимо”, обясни Йорданка Фандъкова и заяви, че районните кметове и експертите от Дирекция „Обществен ред и сигурност” са на разположение.
„Надявам се, времето да ни пощади, но все пак това е природа и трябва да не забравяме, че ако се наложи трябва да има адекватна реакция от наша страна”, коментира още кметът на Столична община.
 

Последвайте канала на

Novini.bg
808 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
чистачо

2013.06.12 | 20:59

1
И тя, милата тетка, не успя да направи нищо добро за София. Проблема с дупките, помиярите и мръсните и тъмни подлези си остана, даже се влоши, особено с помиярите стана нетърпимо!

Добави коментар

Водещи новини