Издирват саботьора разхлабил седалките на лифта на Витоша

  • 11 юни 2013 09:23

  • 1245
  • 4
Издирват саботьора разхлабил седалките на лифта на Витоша
©

Един от хващачите на седалката на Драгалевския лифт беше видимо разхлабен с външна намеса, тъй като беше наранена главата на болта. Това разказа пред БТВ Радослав Пеев от „Витоша Ски“. Инцидентът, при който пострадаха три деца стана около 16 часа в неделя на междинната станция "Бай Кръстьо".

Седалка не се е откъсвала и не е падала на земята. Витоша ски прави всичко възможно да не допусне подобен инцидент и до момента няма подобен случай, потвърди Пеев.

Той отхвърли обвинението на бившия шеф на парк Витоша Тома Белев, че не се правят необходимите проверки. Доказателство, че има външна намеса е фактът, че болтът е затегнат с контрагайка, която не позволява да се разхлаби от вибрации. Имаме достатъчно недоброжелатели, планът за обновяването на ски зоната най-вероятно е причина за подобно действие, каза Пеев.

Последвайте канала на

Novini.bg
1245 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Виктор Калев

2013.06.11 | 18:42

4
Какъв "саботьор" бе? Осакатеното момиче ли обвинявате? Не се ли проверява съоръжението преди всяко пускане? И как изобщо се позволява на такова допотопно нещо да вози хора? Собственикът на съоръжението е за затвора!
Вълчо

2013.06.11 | 18:33

3
тоя Белев пак се изказва неподготвен, проверки на лифта се извършват всяка сутрин. Хората трябва да са наясно, че пряка отговорност за този инцидент носят зелените, тъй като те пречат за подмяната му с нов и по-сигурен.
Кристо

2013.06.11 | 18:33

2
Зелените са в основата на всичко. Не разбрахте ли вече, че арогантността им няма граници? Не разбрахте ли, че лъжат и мамят? Че искат да постигнат целите си, минавайки буквално през трупове? Аз разбрах всичко това и разбрах още много...успех на вярващите!
Миро

2013.06.11 | 18:33

1
Кога най-после ДАНС и цялата тежест на държавата ще разследва "зелените" ????? Сигурен съм, че тези злосторници са го направили !!!!

Добави коментар

Водещи новини