Семейството на Боевски се готви да избяга в чужбина

  • 07 юни 2013 07:05

  • 3693
  • 3
Семейството на Боевски се готви да избяга в чужбина
©

Семейството на Гълъбин Боевски се готви да избяга в чужбина, съобщава в. "България Днес". Съпругата му вече е продала голяма част от имуществото.

Тя вече стяга багажа из аедно с трите си деца смята да замине за Бразилия, твърдят близки до олимпийския шампион.

"Краси вече не издържа на напрежението. Покрай процеса на Гълъбин нервите й са съсипани. След присъдата му в България не остана никой, на когото може да се разчита. Всички я сочат с пръст заради стореното от съпруга й", разказват нейни близки. Тя допълват, че и роднините на щангиста изоставили Красимира, след като тя многократно им вдигала скандали за пари.

Последвайте канала на

Десислава Станева
3693 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
AZ

2013.10.24 | 05:53

3
BOKLUK
Стефан

2013.10.24 | 05:50

2
Защо ли нещо не ти вярвам?
аз

2013.10.24 | 05:42

1
Просто не будите интерес със лъжите си вече!!! Оставете ни на мира и пишете за хора които продадоха Гълъбин там. Защо никой никогга не каза ,че главния прокурор на Бразилия е постановил свобода за Гълъбин....Семейството е уведомило външно министерство и посолството в Бразилия,но нищо не е последвало!!! Само седмица след това постановление някаква селска съдийка го е осъдила така жестоко!! Коя страна в този свят ще знае че един шампион има право да е свободен и десет дни ще дреме???????????Продавайте се още..скоро децата ви ще симпаризират на БОЙКО..горко на всички ви

Добави коментар

Водещи новини