Сватби на фестивала на "Необвързаните"

  • 06 юни 2013 10:09

  • 1609
  • 0
Сватби на фестивала на "Необвързаните"
©

Първият по рода си фестивал на "Необвързаните" стартира от утре във Велинград. Той ще събере на едно място десетки търсачи на любов както от България, така и от съседните балкански страни. Уроци по флирт, народни танци и експресен брак са само част от изненадите на фестивала.

Звучи невероятно, но българските народни танци могат да помогнат на мнозина самотни хора да намерят истинската любов. Идеята е на известния хореограф Христо Димитров и ще се реализира по време на фестивала "Необвързаните". Той ще се проведе от 7 до 16 юни във Велинград. Статистиката сочи, че у нас близо 600 хиляди българи между 18 и 65 години са необвързани.

"Абсолютно съм убеден, че този фестивал ще направи две неща. Първо, ще даде възможност на тези хора да комуникират помежду си реално, а не в интернет. Второто нещо - мисля, че ще предизвика революция в мисленето на българина", смята Христо Димитров, създател на международния фестивал "Необвързаните”.

Единствените условия за участие са желаещите да са пълнолетни и необвързани. В търсенето на любовта на живота ще помага със съвети и известната сексоложка Наталия Кобилкина.

"Ние, българите, понякога си мислим, че сме много голяма работа и много разбираме от секс взаимоотношения. Няма нищо подобно. По всяка вероятност ще има специални техники, които са свързани с по-доброто сексуално поведение на партньорите", добави Димитров.

Тези, които открият своята половинка, ще имат на разположение денонощно служител от общината, който да узакони връзката им.

Фестивалът ще бъде открит с фолклорен спектакъл.

"Необвързани изпълнители от ансамбъл "Българе" ще се грижат за хората, които са там, безплатно, да учат български народни танци, защото на хорото се правят най-хубавите запознанства", подчерта Димитров.

За първото издание на "Необвързаните" вече има кандидати от Румъния, Сърбия, Македония и Гърция. Мечтата на организаторите е Велинград да се превърне в едно от най-известните места по света, където свободните мъже и жени да намират сродните си души.

Последвайте канала на

1609 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини