Шофьор тормози и обижда ученици в автобус

  • 05 юни 2013 08:20

  • 1630
  • 2
Шофьор тормози и обижда ученици в автобус
©

Скандал между родители на 10-годишни деца и шофьор на автобус се е разиграл преди дни. За инцидента алармираха разгневени родители пред камерите на TV7.

На 31 май четвъртокласниците от столичното 56 училище в Люлин тръгнали към връх Шипка, за да получат на церемония бележниците си. По време на пътуването шофьорът си е позволил изключително неприятни волности и не е спрял да обижда децата. Случаят става явен, след като една от майките звъни на сина и чува дивите крясъци на шофьора.

"Децата са стояли на едно място в продължение на 11 часа и половина, без да говорят, без да пият вода. Без да им е позволявал да пускат завесите на автобуса и ги е пекло слънцето. На връщане от връх Шипка до София, те не са спрели нито веднъж. Това е нечовешко", разказаха притеснени родители. "Наричаше ни ла*ненца мръсни и к*пелета нещастни. Караше ни да чистим с ръце автобуса и рязко натискаше спирачките.", сподели едно от пострадалите деца.

Родителите настояват скандалния шофьор и туроператорската фирма да понесат отговорността си по случая. Със случая са запознати ДАИ, които ще предприемат нужното разследване по случая. Столичният инспекторат по образование също е информиран за инцидента и ще предприеме необходимите мерки.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1630 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
geogri

2013.06.05 | 20:51

2
бащите да му отворат дупка в черепа и готово

2013.06.05 | 19:12

1
ЖОРКО,А НА ТЕБ ДА ТИ ОБЪРНАТ КЛАПАТА НА ГЪЗЪ

Добави коментар

Водещи новини