Нейков: След "Армеец Арена София" поставяме акцент върху допинговия център

  • 29 юли 2011 07:58

  • 1109
  • 2
Нейков: След "Армеец Арена София" поставяме акцент върху допинговия център
© Булфото

Това каза в интервю за ТВ 7 министърът на физическото възпитание и спорта Свилен НейковСвилен Нейков Свилен Емилов Нейков е български състезател и треньор по гребане, министър на физическото.

Министърът заяви, че очаква България да има повече олимпийски шампиони. "До момента имаме девет олимпийски квоти за игрите в Лондон", каза Нейков.

Акцент ще се постави върху антидопинговия център. Строежът му започва, поясни спортният министър.

По отношение на строителството на други спортни обекти и съоръжения се прави всичко възможно, заяви Свилен НейковСвилен Нейков Свилен Емилов Нейков е български състезател и треньор по гребане, министър на физическото.

"Армеец Арена София" е наистина един мащабен проект, каза спортният министър. Той поясни, че няколко метра не достигат, за да се провеждат състезания по лека атлетика в нея. "Зала "Фестивална" ще бъде център за провеждане на състезанията по лека атлетика", уточни още Нейков.

 

 


 

Последвайте канала на

Десислава Станева
1109 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Възмутен

2011.07.29 | 09:05

2
Е това ако не е за прокурор.....

2011.07.29 | 09:03

1
Ами не достигат,като я орязахте само и само да си направите PR,че ужким била много скъпа.И кво стана-намалихте цената,а Главболгарстрой намали обема на залата.А в проекта имаше писта,уважаеми управляващи,и вие много добре го знаете.

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини