Строеж на колектор превърнал Овча Купел в лунен пейзаж

  • 29 юли 2011 07:22

  • 2126
  • 3
Строеж на колектор превърнал Овча Купел в лунен пейзаж
©

Живущите в няколко блока наоколо сме жертва на строежа на Владайския колектор, пише читателката на novini.bg Ася Максимова. На пръв поглед строителните работи са приключили. Проектът само видимо е приключил, защото като минеш малко навътре от бул. Овча Купел или Горнобански път, то забелязваш, че не е така, разказва в писмото си Ася.

Точно преди да се започне проектът до ул.Народен герой имаше една пътека, която е единствената връзка, за да стигнеш до трамвай номер 5 и бул..Цар Борис III, и се ползва от живеещи в квартал Овча Купел.

В момента всичко е разкопано, пътят е потрошен. Когато вали е много трудно за преминаване, да не говорим за това, че с детска количка е абсурд да минеш. Нямаме усещане, че живеем в столицата на България, а и особено в европейска столица.

Кога ще ни възстановят пътя? Общината не отговаря на питанията ни, завършва писмото си Ася.

Последвайте канала на

Novini.bg
2126 3

Коментари 3

Добави коментар
бюлетина номер 6

2011.07.29 | 10:53

3
браво другарю само така никакво мълчане че ще станем за смях на гърците ако знаеш как му се подиграват на нашето спокойствие те му викат мъртво вълнение щото отгоре е спокойно а отдолу само нафта и бензин и лукойлко
димитър благоев

2011.07.29 | 10:52

2
а защо 10години все за лентаджиите гласуваме и тоя колектор с какво ще го пълниме като няма какво да ядем апропо може би с плодовете на тия тирове които се обръщат всяка седмица на кривата ни нова магистрала защото точно в началото има обратен наклон всичко ви направихе само два моста направихте и то колко народ се изтрепа там и един асфалт турихте и то с обратен наклон та така другарко гласувай си пак за тях
Стефан

2011.07.29 | 10:52

1
Овча купел не може да се нарече част от София, първо е на гъза на географията и второ е циганска махала. В кой квартал на София се затваря и се пускат яко чалгии от кмета на квартала. Село е било и село ще си остане. А че София няма нищо общо със столиците е друг въпрос.

Добави коментар

Водещи новини