Мотокар премаза русенски бизнесмен

  • 30 май 2013 09:22

  • 3805
  • 1
Мотокар премаза русенски бизнесмен
© Булфото

Известният русенски бизнесмен Илиян Обрешков загина нелепо в сряда сутринта, премазан от мотокар, съобщава в. "Новинар".

Първоначално случаят бе помислен за трудова злополука, но впоследствие се изясни, че не негов служител, а лично той е пострадал фатално в своя къмпинг край русенското село Бъзън. По неофициална информация 55-годишният мъж натоварил на мотокара варел с вода, който е искал да пренесе до работниците си, за да полеят овошките. Превозното средство обаче не издържало и се преобърнало под тежестта на варела и при падането си е затиснало отдолу бизнесмена. Извиканата на място Спешна помощ само е констатирала смъртта му.

Илиян Обрешков оставя сериозен бизнес в областта на хотелиерството и млекопреработката. Това е втори подобен нелеп инцидент със смъртен случай в русенския бизнес, след като на Нова година друг известен бизнесмен - Стефан Велев, бе разкъсан от фойерверк във вилата си.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3805 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2013.10.07 | 09:44

1
"Първоначално случаят бе помислен за трудова злополука, но впоследствие се изясни, че не негов служител, а лично той е пострадал фатално" - т.е. ако е шефът, не е трудова злополука, хахахахаха, оправихте ми деня!

Добави коментар

Водещи новини