Кольо Колев: Некадърници управляваха икономиката

  • 21 май 2013 07:53

  • 1445
  • 1
Кольо Колев: Некадърници управляваха икономиката
©

Години наред ние имаме много забавени реформи и грешни политики в различни сектори. Бизнесът страда от тези неща. Няма нормална среда за провеждането на частен бизнес. Трябва да се прегледа цялото законодателство.

Това каза за TV7 Димитър Бранков, който е заместник-председател на БСК и коментира предстоящите най-важни цели на новото Народно събрание. Трябва да има ясна програма за реформи. Проблемите са много и трябва много работа. Бъдещето правителство и парламент нямат много време за губене. Ние не трябва да се самозалъгваме. Трябва да има структурирани реформи до влизането ни в Еврозоната, каза Бранков.

Галя Николова от гражданско движение "Днес" обяви, че дават 100 дни на новото правителство. Хората са на ръба и едвам преживяват. Трябва да започнат спешни мерки и програма за борба с бедността. Трябва да се работи за развиването на по-добри условия за малкия и среден бизнес, защото от там ще дойдат работните места. Реформите трябва да са бързи, заяви тя.

Социологът Кольо Колев каза, че грижите за бизнесът и бедните вървят ръка за ръка. Икономическата сила досега беше в ръцете на некадърници, заяви той. Всеки се опитваше да направи далавера и навсякъде цареше шуро-баджанащина. В тази система беше включено и МВР. Тези подслушвания бяха свързани с икономическото преразпределение. Дайте да махнем тези и да сложим наши хора. Притискаха хората до стената и ги принуждаваха да мълчат. Бившите управляващи съсипаха държавата, категоричен беше Колев.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1445 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2013.05.29 | 23:08

1
добре другарю, е ги професионлистите чакат с нетърпение да се намърдат във власта.спасителите на народа

Добави коментар

Водещи новини