Протестираха срещу монополите в София (снимки)

  • 19 май 2013 16:24

  • 2000
  • 4
Протестираха срещу монополите в София (снимки)
© Булфото

Десетки граждани се събраха отново на протест пред Съдебната палата в столицата по инициатива на ВМРО - Българско национално
движение, съобщиха организаторите.

Протестите продължават, защото икономическият и политически монопол в страната все още ограбва българския народ, заявил заместник-председателят на ВМРО Ангел Джамбазки.

Според председателя на ВМРО Красимир Каракачанов партиите, които бяха изгонени от гражданите през март, отново ще бъдат в Народното събрание и в Министерския съвет. "Ние също искаме нови избори, защото проведените на 12 май не бяха честни. Символично
оказваме подкрепа на главния прокурор, защото той се оказа единственият мъж в държавата" казал Каракачанов, цитиран в съобщението на партията.

Протестите ще продължат, докато исканията на гражданите не бъдат изпълнени, обещал лидерът на ВМРО на събралото се множество и минувачите.

Последвайте канала на

2000 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2013.05.20 | 19:25

2
Прочетете книгата "Тайните общества на 20 век" от Ян Ван Хелзинг (обърнете внимание на Сионския орден и техните писания), изгледайте филмите "Духът на новото време" и ще ви стане ясно за много събития в света и у нас. Жалкото е, че човешката цивилизация е една и планетата на която живеем е една. Всичко това което става в света и в България тотално спира развитието на човешкото общество с цел манипулации и влияния. Всяка една секунда живеем под наем. Затова трябва да се премахнат предрасъдаците като религии, граници, държави, пари и т.н. и да се обърне внимание единствено на технологиите с цел оцеляване на човешката цивилизация. Всичко друго, което се прави до сега е точно обратното- да се унищожи природата и човека. Тези, които управляват света трябва да променят стратегията си на мислене и целите и да не се страхуват, защото обикновения човек се страхува всеки ден за това, как да нахрани децата си, как да плати сметките си, как да опази покрива над главата си от банките лихвари. Това кои е по-велик и коя държава е по-велика е отживелица и е вече в далечното минало и спира развитието на цивилизацията ни.

2013.06.18 | 15:34

4
Адолф Хитлер, имаше ясни планове
ОК

2013.05.20 | 19:25

3
Подкрепям, но решение на проблемите в готвената ,,турсконационалсоциалистическа" коалиция аз не виждам! Нови избори с европейски наблюдатели, това миналата седмица беше подигравка!
Данъкоплатец

2013.05.20 | 01:32

1
Мор, гадове мръсни, да видите какво му е на този, който ви плаща златния ток!

Добави коментар

Водещи новини