Балните рокли на цената на кола на старо

  • 11 май 2013 06:42

  • 10492
  • 6
Балните рокли на цената на кола на старо
© Булфото

Цените на балните рокли в столицата започват от 200 и достигат до 2000 лв, колкото е кола на старо у нас, съобщава в. "Монитор".

Родителите на момчетата са подложени на по-малко финансово изпитание, защото абитуриентските костюми вървят между 250 и 1000 лв. Най-евтини са балните тоалети по улица „Пиротска”, а най-скъпи са роклите в къщите на топдизайнерите у нас.

Момичетата често идвали с изрезки от модни списания и искали са им бъдат ушити рокли по шаблон. Това разказа пред „Монитор“ дизайнерката София Борисова.

„Ако моделът не е подходящ за тяхната фигура, се опитвам да ги разубедя, за да не са разочаровани накрая. Тази година са модерни нежните, светли тонове – пепел от рози, бяло, както и класическото черно. Като елементи към роклите от миналата година са се запазили перата и камъните. Късите рокля също са актуални тази година“, каза още дизайнерката.

Относно шокиращите снимки на абитуриентките миналата година, които взривиха социалната мрежа „Фейсбук”, София коментира, че родителят е отговорен за начина, по който ще изглежда детето му в деня на бала. „Не може дадено момичето да е цялото в тунинги на бала си, а майка му до него да се радва“, коментира още София Борсова.

Дори само мисълта за Асеновград - Меката на сватбените и официални рокли у нас, кара майки на абитуриентки да въздишат с облекчение. Десетки магазини, ателиета и моделиери предлагат безброй възможности за най-важната вечер в живота на току-що дипломиралите се гимназисти. От глава до пети, в зависимост от парите, претенциите и вкуса. За всекиго по нещо – от банални официални рокли, до уникални и безумно скъпи, украсени с дантели и уж с кристали „Сваровски”, внесени от далечен Китай. При всички положения, ако родителите искат отрочето им да блесне за една нощ, трябва да се бръкнат здраво в портфейлите.

 

Последвайте канала на

Десислава Станева
10492 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Тя

2013.05.14 | 05:37

6
Ние сме обречени, нелечимо болни .... Всички плачат, че сме бедни, пък какви пари харчат за подобни "поучителни" мероприятия ....
Rosniak

2013.05.14 | 05:37

5
К** за баловете.
fsddsf

2013.05.14 | 05:37

4
Вижте ги на снимката грозните бантунстански курвета ! погледнете ги колко са грозни ! А кога красиви като рускините и украинките А ?

2013.05.14 | 05:37

3
СКИВАЙ КВИ ЦИЦИ, ЖОРЕ!

2013.05.14 | 05:37

2
Отново парадирането с рокли и цапала , а не с акъл ще покаже ,че чалгаджийското съзнание върлува все още сред тийнеджърите. Жалка история за която сме виновни и ние- ние позволихме жалки и отвратителни текстове и държанието на проститутки на родните чалгаджийки да станат образец за подражание на нашите деца. Време е да изхвърлим чалга -съзнанието на улицата и да върнем истинските морални ценности сред младото поколение!
bat pan4o

2013.05.12 | 17:05

1
КАКВО СЕ ОПЛАКВАШ ЧЕ СА ГРОЗНИ-ВИЖ СНИМКАТА ПО ДОБРЕ-САМО МАНГАЛИ СА-ТУИ Е МАНГАЛБАЛ.А ИНАЧЕ НА ЗЛАТНИ ПЯСЬЦИ ВЕЧЕ ДОИДАХА РУСКИНИТЕ АМА ОЩЕ НЯМАМ БРОИКА НА РУСКИЯ СЕКТОР-ГОЛЯМА КОНКУРЕНЦИЯ-МНОГО СА ИЗГЛАДНЕЛИ ГЛАРУСИТЕ ТАЯ ЗИМА..ОТКРИХ СЕЗОНА С ЕДНА ИРЛАНДКА-ТАМ НЯМАМ ГОЛЯМА КОНКУРЕНЦИЯ ЗАЩОТО СЕЛЯНИТЕ НЕ ЗНАЯТ АНГЛИИСКИ И КАК ДА ГИ СВАЛЯТ-А ТАМ НЕ ВЬРВИ СЕЛКО ПОВЕДЕНИЕ КАТО С РУСКИНИТЕ.

Добави коментар

Водещи новини