Въвеждат промени в движението заради изборите на 12 май

  • 10 май 2013 19:40

  • 1108
  • 0
Въвеждат промени в движението заради изборите на 12 май
©

От 00.00 ч. на 12 май до приключване на проявите в НДК, свързани с изборите, се забранява влизането, престоят и паркирането на пътни превозни средства в прилежащите територии на НДК, както и на паркинга пред вход А3, съобщават от Столичната община.

От 8.00 ч. на 12 май до отпадане на необходимостта се забранява престоят и паркирането на превозни средства по: бул. "Витоша" (между бул. "Пенчо Славейков" и бул. "Патриарх Евтимий"), ул. "Проф. Фритьоф Нансен" (между бул. "Патриарх Евтимий" и бул. "Васил Левски"), бул. "Патриарх Евтимий" (между бул. "Витоша" и ул. "Проф. Фритьоф Нансен"), ул. "Христо Стамболски" (между бул. "Витоша" и паркинга пред вход А3 на НДК), ул. "Баба Неделя" (между ул. "Христо Стамболски" до паркинга при пилоните на НДК) и паркинга на ул. "Шандор Петьофи" (между бул. "Витоша" и ул. "Баба Неделя").

Във връзка с писмо от главния секретар на Софийска област за предаването на изборните книжа и материали от 8.00 часа на 12 май до приключване на мероприятието се забранява престоят и паркирането на превозни средства на пл. "Македония", съобщават от Столичната община. Изключение ще правят автобусите и автомобилите, превозващи изборните книжа. Забраната важи за централното пътно платно на бул. "Македония" (между бул. "Христо Ботев" и Руски паметник), извън обхвата на спирките на масов градски транспорт.

От 8.00 ч. на 12 май до приключване транспортнирането на изборните книжа се забранява престоят и паркирането на пътни превозни средства, с изключение на автобусите и автомобилите, превозващи изборните книжа, на: ул. "Акад. Борис Стефанов" (между ул."Проф. д-р Иван Странски" и ул. "Проф. Атанас Иширков"), на паркинга, разположен успоредно на бул."Акад. Борис Стефанов", между Зимния дворец на спорта и частните кооперации (включително и неасфалтираната алея към ул. "Проф. д-р Иван Странски"), на бул. "Шипченски проход" (между ул."Акад. Людмил Стоянов" и ул. "Александър Жендов"), ул. "Коломан" (между бул. "Овча купел" и ул. "Славия"), ул. "Славия" (между ул. "Коломан" и ул. "Хайдушко изворче"), ул."Хайдушко изворче" (от ул."Славия" до бл. 20).

От 07.00 ч. на 12.05.2013 г. до приключване на мероприятието се забранява престоят и паркирането на пътни превозни средства на ул. "Кн. Александър I" между ул. "Московска" и бул. "Цар Освободител". От 19.00 ч. на 12 май до приключване на транспортирането и предаването на книжата и материалите от районните избирателни комисии в страната, поетапно се ограничава движението по бул. "Цар Освободител" (между ул. "Г. С. Раковски" и бул. "Кн. Ал. Дондуков").

Столичната дирекция на вътрешните работи ще осигури охрана на мероприятието и постове за контрол и регулиране на движението.

Последвайте канала на

Весела Найденова
1108 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини