Катаджийски хайки за Първи май

  • 01 май 2013 07:33

  • 1029
  • 1
Катаджийски хайки за Първи май
©

Засилени мерки за сигурност по пътя, заради трафика по великденските празници. Целта е колите, напускащи столицата, да могат да излязат бързо и лесно. При необходимост, ще бъдат пуснати зелени вълни, съобщават от КАТ.

Строително-ремонтните работи в района на Кулата са спрени. Движението по много пътни участъци, сред които и основният главен път Е-79, ще бъде затруднено заради продължаващите ремонти. Има обходни маршрути през Малино поле, Чучулигово и Кулата. Мостът на село Рибник е възстановен и пътуващите могат да стигат по-бързо до Петрич. Заради очаквания пътникопоток, през граничен пункт Златоград - Ксанти ще бъде разрешено преминаването на пътнически микробуси, превозващи до 15 души с туристическа цел.

Последвайте канала на

Novini.bg
1029 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2013.06.05 | 12:13

1
"Родната полиция ни пази",със палчицата до магестралката те се борят със престъпноста. През това време изнасилват бабички и ни обират пладнешки но те не могот да са навсякъде. Кво да се занимават със разни крадци наркодилъри и нам кви бандити - ми ако през това време вземе да мине някой без винетка..... .

Добави коментар

Водещи новини