Ревизоро: Цветанов превърна МВР в бащиния, а държавата в ченгеджийница

  • 26 април 2013 08:08

  • 3179
  • 0
Ревизоро: Цветанов превърна МВР в бащиния, а държавата в ченгеджийница
© Булфото

Проблемът е, че хората, които вече не са във властта искат да обявят бунта на репресираните, а преди това Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на обясняваше, че е много доволен и щастлив от подслушванията. Това каза в интервю за сутрешния блок "Здравей, България" по Нова телевизия Емил Димитров - Ревизоро.

"Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа превърна министерството в бащиния, а държавата в ченгеджийница", каза още Димитров. По думите му, сега трябва Цветанов да разбере колко са корумпирани прокурорите и глупави съдиите.

"Вярвам, че Цветанов не е подслушвал. Той лично не е, но неговите хора са го правили", добави Ревизоро.

Емил Димитров е категоричен, че Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа трябва да се оттегли от политиката. На въпрос какво ще стане с ГЕРБ, той отговори, че нищо няма да стане. По думите му, нормално е Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г да прощава на Цветанов и добави, че всеки прощава на любимото си дете.

Ревизоро каза, че е добре, че скандалът с послушванията се е развихрил сега.

Димитров потвърди още, че е бил подслушван, докато е бил шеф на Агенция "Митници".

Емил Димитров - Ревизоро коментира и темата с "Лукойл". По думите му, няма логика бензиностанциите да дават десетки хиляди, за да бъдат абсолютно изрядни, а "Лукойл" да не го прави.

Последвайте канала на

Десислава Станева
3179 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини