Учениците от спортното в Стара Загора били шокирани от случилото се

  • 25 април 2013 07:45

  • 885
  • 0
Учениците от спортното в Стара Загора били шокирани от случилото се
©

Напрежение сред учителите и учениците в спортното училище в Стара Загора заради всичко, което се случи и изприказва.

Припомняме ви, че вчера сутринта бе убит дърводелаца на спортното училище в Стара Загора. Часове по - късно бе открит и убиецът на мъжа - Стоян Стоянов, който се бе самоубил на около 2 км от града.

Директорът на спортното училище заяви в ефира на Нова телевизия, че вчерашният инцидент е бил шокиращ повече за учителите, тъй като са познавали убития, отколкото за децата. Той разказа мерките, които са били предприети през вчерашния ден, за да не станат свидетели на трагедията. Директорът заяви също така, че предполага, че има деца, които са видели трупът на убития.

Дина Нецова, учител, потвърди, че учениците не са видели самото убийство. Тя съобщи, че животът на децата не е бил застрашен по никакъв начин.

Татяна Димитрова, началник на РИО - Стара Загора, каза, че за инцидентът е уведомен и Министърът на образованието и културата. "Нашата цел е да подпомогнем децата да преодолеят случилото се", каза Димитрова.

Психолог препоръча учителите и учениците от спортното училище в Стара Загора да бъдат оставени на спокойствие и никой да не ги притиска, за да може те да се възстановят от преживения шок.

Последвайте канала на

Десислава Станева
885 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини