"Селският глупак" ще съди Цветанов

  • 19 април 2013 07:44

  • 1464
  • 2
"Селският глупак" ще съди Цветанов
©

"Селският глупак" ще съди бившия шеф на МВР Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа за клевета.

Прочулият се като "селския глупак" Боян Максимов от Варна бе заснел спящи полицаи в патрулен автомобил, което му се е отразило негативно, твърди той. Аз бях единственият човек, който е глобяван за месец няколко пъти за неносене на лична карта, дори вкарван в ареста за това, санкциониран за неправилно пресичане на улицата. Никой друг не е глобяван толкова, твърди Максимов.

Обидата "селски глупак" остава. Боян започва съдебна битка срещу Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, Калинка Пенчева и един от жълтите вестници. Той твърди, че в това няма нищо политическо, просто сега е събрал необходимата сума, за да заведе дело.

Според Боян, Цветанов е направил същото, заради което е уволнена неговата подчинена - "наклевети ме, съобщи, че съм бил част от организирана престъпна група. Аз се превърнах в обществен враг само заради една снимка", каза той пред Нова телевизия.

Мъжът не търси финансова компенсация с исковете, а иска всеки да понася своята отговорност. "Трябва да имаме смелостта да кажем кое е правилно", каза той. Дали обаче съдебната власт ще реагира независимо, това вече е друг въпрос, подчерта той.

Никой не ми се е извинил досега, твърди потърпевшия.

Последвайте канала на

1464 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
т

2013.06.11 | 09:26

2
заглавието трябва да е "варненец ще съди селския глупак"
kalin

2013.06.11 | 07:10

1
ма верно е селски глупак

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини