Служители на Пожарната не са саботирали полическа кампания в Омуртаг

  • 18 април 2013 21:24

  • 1399
  • 3
Служители на Пожарната не са саботирали полическа кампания в Омуртаг
©

Извършена е проверка на сигнал, че служители на ГД "Пожарна безопасност и защита на населението" са саботирали кампания на политическа сила в Омуртаг. Резултатите от нея бяха изнесени тази вечер от пресслужбата на Областната дирекция на МВР в Търговище.

Установено е, че е извършен рутинен оглед на сградата, в която се помещават клубовете на всички политическите партии в града. Посещението е започнало в 10:00 ч. днес и е приключило час по-късно. Не са констатирани нарушения, а на политическите представители е препоръчано да осигурят уреди за първоначално пожарогасене в помещенията, в които ще провеждат събранията си.

В 11:30 ч. служителите на ГД "Пожарна безопасност и защита на населението" не са били на територията на нито един политически клуб в града, както се твърди в сигнала, а са извършвали проверка на сградата на общината.

Министерството на вътрешните работи е деполитизирана структура. Служителите на вътрешното ведомство трябва да осигурят безпроблемното протичане на изборния процес, в това число и на пожарната безопасност по места, се казва още в съобщението на пресслужбата на полицията в Търговище.
 

Последвайте канала на

1399 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Черни години за БГ

2014.11.08 | 03:39

2
Диктатора Борисов пак е развързал кучетата си,няма да се учудя ако започне и да убива опонентите си!

2014.11.08 | 03:39

3
как ще ги убива бе, паляк? С газови пистолети с "люти" патрони? Сценки, сценки, един дол дренки...
с

2013.04.19 | 00:57

1
Долна лъжа е, че пожарна, полиция, президенство са деполитизирани!

Добави коментар

Водещи новини