Падналите с джип в пропаст били на планинско изкачване

  • 14 април 2013 17:51

  • 1056
  • 0
Падналите с джип в пропаст били на планинско изкачване
©

Пострадалите в подножието на връх "Фенера" в Средна гора, които бяха евакуирани вчера с военен вертолет на авиобаза  Крумово, били на планинско изкачване с автомобил, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР в Пловдив.

В колата били трима мъже от село Климент. Поради стръмния терен 32- годишният шофьор изгубил контрол, колата се  преобърнала няколко пъти и паднала в пропаст. За произшествието е било съобщено вчера около 14.20 часа на тел. 112. С помощта на високопроходим автомобил на пожарната в Карлово на мястото е  бил качен лекарски екип, който оказал първа помощ на  пострадалите. След това мъжете са били откарани с военен вертолет "Кугър" в УМБАЛ "Св. Георги " - Пловдив, но по време на транспортирането единият от пътниците- 38- годишен мъж, е починал. Служители от РУП - Хисаря продължават работата по изясняване на причините за случилото се.

Шофьорът на автомобила е с открита фрактура на ръката, а оцелелият пътник има контузия на главата, съобщиха от  университетска болница в Пловдив. И двамата са без опасност за живота. Мъжете ще останат в болницата няколко дни за наблюдение.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1056 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини