Джип падна в пропаст, военен хеликоптер превози ранените (обновена)

  • 13 април 2013 20:37

  • 7959
  • 0
Джип падна в пропаст, военен хеликоптер превози ранените (обновена)
© Булфото

Военнослужещи от Военновъздушните сили с вертолет „Кугър” днес оказаха помощ на пострадали в района на хижа „Фенера”, Средна гора, съобщиха от пресцентъра на Министерство на отбраната.

В изпълнение на третата мисия на въоръжените сили – в помощ на населението, екипажът с командир майор Крум Семов излетя от авиобаза Крумово в 16.10 часа, за да извърши медицинска евакуация на трима граждани, пострадали при пътно-транспортно произшествие. Около 18.00 часа пострадалите са настанени за лечение в УМБАЛ „Св. Георги Победоносец” – Пловдив.

Трима мъже са пострадали при пътния инцидент в района на хижа „Фенера”, съобщиха от ОДМВР-Пловдив. На телефон 112 към 14.23 часа е било съобщено за пътен инцидент с джип „Исузу”, който се е преобърнал и е паднал в пропаст в района на хижа „Фенера” в труднодостъпна местност. В джипа са пътували трима мъже от село Климент – на 23, 31 и 39 години.

Причините за инцидента се изясняват. Поради трудността на района е трудно да бъде направен огледът на инцидента. По случая работи районното полицейско управление в Хисаря.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
7959 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини