Четири жертви при катастрофи за изминалото денонощие

  • 24 юли 2011 07:35

  • 722
  • 0
Четири жертви при катастрофи за изминалото денонощие
©

Отворени са всички гранични контролно-пропускателни пунктове в страната и движението през тях се осъществява без затруднение.


Затворени са проходите Твърдица – Елена, Етрополе – Златица, а Дюлински за товарни автомобили.


Забранено е преминаването на МПС с обща маса над 10 тона през проходите Шипка, Вратник и Петрохан и по пътя „Слънчев бряг”-Бургас и над 20 тона през Айтоски проход.


Въведено е временно ограничение на движението на автомагистрала "Тракия" на изхода за Стара Загора поради строителни дейности за изграждане на пътен възел. Забранено е преминаването на тежкотоварни автомобили, както и на специализирана техника по автомагистралите и по първокласните пътища за часовете от 16.00 до 22.00 часа.


До 15.09.2011 г. за времето от 16.00 часа до 22.00 часа е забранено преминаването на моторни превозни средства с обща маса над 3,5 тона по пътя Стара Загора – Сливен, като автомобилите се пренасочват по маршрут Стара Загора- Мъглиж-Сливен. Все още е затруднено движението по пътя Гоце Делчев-Петрич-Златарево поради профилактика.

През изминалото денонощие на територията на страната са станали 23 тежки ПТП с 4 загинали и 33 ранени,от които 2 с опасност за живота.За района на София са станали 44 леки и 2 тежки ПТП с 3 ранени.
 

Последвайте канала на

Десислава Станева
722 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини