Кунева: Не прочетоха правилно евродоклада, така напред не се продължава

  • 22 юли 2011 18:48

  • 922
  • 1
Кунева: Не прочетоха правилно евродоклада, така напред не се продължава
© Булфото

Това е мнението на кандидатът за президент Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22.

Според нея изводите в доклада показват липсата на лидерство и държавничество. Не се отчитат и скритите бъдещи рискове.

Всяка институция е прочела и коментирала само тази част от доклада, която си е харесала или не си е харесала, изтъкна Кунева, предаде БНР.

"Политическите сили въобще не се събраха, за да обсъдят препоръките на доклада. Никой не ги повика - нито президентът, нито председателят на Народното събрание, нито министър-председателят. Как ще продължим при това положение? Това са промени, които са на базата на съгласието, а не на базата на противопоставянето",заяви първият български еврокомисар.

Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 отбеляза, че България е пропуснала в коментарите си по доклада и липсата на средства за разследване на фискални престъпления. Тя предупреди, че корупцията ще бъде много силна икономическа пречка пред развитието на страната.

Последвайте канала на

Десислава Станева
922 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2011.07.22 | 23:50

1
Ето я нашата "биткаджийка" облечена изцяло в червено, седнала през стол от "Гоци" и не очаква пощада. Като на лидер и държавник, не само с ръчички му обяснява, колко е голяма, дълбока и силна нейната философия, но и той да отчита " и скритите бъдещи рискове". След още някое и друго "бла", "бла", "бла" най на края цитирам: "Тя предупреди, че корупцията ще бъде много силна икономическа пречка пред развитието на страната", но не уточни през коя година от президентството и.

Добави коментар

Водещи новини