Ядем месо с кръв на прах

  • 06 април 2013 07:18

  • 5400
  • 11
Ядем месо с кръв на прах
©

Масова практика в магазините е да се продава развалено месо, пише в. Всеки ден.

Проверки в търговски обекти показва, че стоката е била освежавана с кръв на прах. По този начин магазинери и кръчмари наричат на жаргон веществото, което купуват от Полша, за да маскират развалените продукти. Когато старата мръвка се потопи в кръвта на на прах, тя придобива търговски вид. Маринатата отдавна е забравена, посочва изданието. 100 килограма се продават за 5 лв, обяснява вестникът.

Инспектори по безопасността на храните са се натъкнали на освежените с опасното за здравето вещество продукти по време на проверка за наличие на конско месо в търговската мрежа.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
5400 11

Свързани новини

Коментари 11

Добави коментар

2014.12.01 | 17:56

11
Едно от най-важните неща,което трябва да възстановим чрез тотален натиск и милионни протести е завръщането на добрия,железен БДС.Тук опираме до най-важното от важните неща.здравето на нацията.Искаш да произвеждаш- моля,спазвай стандарта!А сега- езуитската с-ма"самоконтрол".Пълно безхаберие-мошеника да се самоконтролира.Иначе,след време и фекалии(простете за грубостта)ще преработват,в името на изродения ламтеж за печалба.

2013.04.10 | 10:06

6
На запад,подобно нещо се води като,опит за убииство,ако те хванат си тотално разорен,изплащаш огромни компенсации на завелите дела,а и затвора ти е гарантиран.У нас няма санкция по- голяма от 4-5 хиляди и то зорлем.Смях през сълзи.Но това си посяхме,това ще ядем!
Китаец

2013.07.09 | 02:00

10
На Изток в Китай виновните ги чака смъртна присъда!
ТТ

2013.04.10 | 10:44

9
А още и рога,копита,кожи!Европейска работа!Човека е всеяден.Скоро започваме инсектите!
nasko

2013.04.10 | 10:07

8
Този продукт се нарича още фреш.Придава вид на месото все едно е тукощо заклано.А всъщност ядеме супер старо месе.В каймата се слага едно друго бяло вещество което се смесва с още едно+вода и каймата става червена и набухнала.Загледайте се в какъв цвят е лампата на хладилната витрина кадето стой месото"Розова"

2013.04.10 | 10:06

7
Като закона им го позволява така ще е. Ако се направи така, че ако те хванат глобата да е 20 000 лева, някой дали ще посмее да го направи ? - Не, няма да посмеят. Ама на държавата не и пука за нас.

2013.04.08 | 10:11

5
Добре, че не ям пържоли и всякакъв вид мезета, където изискват да се пийне, защото дори не пия. Чувал съм, че конското месо било много вкусно, но има значение как ще се приготви. То с много храни е така де
bat pan4o

2013.04.08 | 10:11

4
ОХ АИДЕ ОЩЕ 20 ДЕНА И ДА ТРЬГНЕ ДА КЬЛВЕ РИБАТА В ЧЕРНО МОРЕ ЧЕ ДА ХАПНА НЕЩО ИСТИНСКО-ЩО БОКЛУЦИ ИЗЯДОХ ТАЗ ЗИМА. УЖАС АМИ АГНЕЩКОТО ОТ НОВА ЗЕЛАНДИЯ ДАЛИ И ТАМ НЯМА НЯКОИ НОМЕР.ВИИ МЕ ПОДСЕТИХТЕ ДА ИДА ДА КУПЯ ЕДНО ДОМАШНО АГНЕ 15КГ-ПО10ЛВ Е ВСЕ ОЩЕ.КОИ ЗНАЕ КАК ЩЕ НАДУЯТ ЦЕНАТА СЛЕД 20 ДЕНА ЗА ВЕЛИКДЕН.
Mariq Koleva

2013.04.07 | 08:49

2
Благодаря на Наско за лампичката на хлад.камера,вече ще гледам.Без това рядко купувам от пазара защото живеем на село и си гледаме прасенце и 15 кокошки,повече не позволяват финансите в къщи.А на #5 ще кажа да побърза за агнето, защото наистина ще поскъпне живо тегло.Моето братче ще ми подари на Великден цяло агне.Пускайте си връзките и вие.

2013.04.08 | 10:11

3
ох, колко мъка има по тоя свят като не ви се яде б12, не яжте :D ваш проблем и то не единственият

2013.04.07 | 08:45

1
Канибали долни.

Добави коментар

Водещи новини