Приютите за бездомни кучета в София претъпкани, търсят земя за нови

  • 05 април 2013 13:01

  • 1483
  • 3
Приютите за бездомни кучета в София претъпкани, търсят земя за нови
©

Приютите за бездомни кучета в столицата са пълни на 100% и в момента не приемат животни. Това съобщи земеделският министър проф. Иван СтанковИван Станков Иван Станков - Български ветеринар и министър на земеделието и храните в правителството на Марин по повод зачестилите сигнали за нахапани хора в София, предаде репортер на Novini.bg.

Той уточни, че е запознат с проблема и в момента текат преговори между Министерството на земеделието и Столична община за преотстъпване на земя, на която да бъдат изградени нови приюти.

Министърът и столичният кмет Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска присъстваха на залесяването на 5 декара общинска земя в местността Бонсови поляни в София. Засадени са черен бор и липа.

Фандъкова съобщи, че в последните дни са постъпили сигнали за незаконна сеч в Западен парк. Тя посочи, че ще продължи изграждането на видеонаблюдение и осветление в парка, както това бе направено в Борисовата градина. За целта са отпуснати пари по общински проект.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1483 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
dl

2013.04.08 | 10:53

3
Ще се занимаваме с този въпрос,докато двуногите не станат хора и институциите да си вършат работата!От кога се говори за създаване на зоополиция,за да има огромни санкции за недобросъвестни хора!Животинките не са виновни,хората са виновниците и трябва да си понесат наказанието!
men

2013.04.07 | 23:17

2
До кога ще се занимаваме с кучетата? Навсякъде по света във въпросните приюти се държат кучета по 14 - 20 дена, след което се евтаназират, ако не са осиновени. Само ние хуманно ги държим докато си отидат от естествена смърт, ТОВА НИКЪДЕ ГО НЯМА. Търсят още терени , докато станем един голям КУЧКАРНИК! Отново сме "Криворазбраната цивилизация"

2013.04.07 | 23:17

1
ДО ВСЕКИ ПРИЮТ Е ДОБРЕ ДА ИМА И ЕДИН КОМИН !!!НЕ Е НОРМАЛНО ДА ИМА НАХАПАНИ И ПОЧИНАЛИ ХОРА ОТ БЕЗСТОПАНСТВЕНИ КУЧЕТА В ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА.....

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини