Проф. Вучков захапа социолозите

  • 05 април 2013 12:28

  • 2337
  • 2
Проф. Вучков захапа социолозите
©

Дребна, агресивна колегия от социолози и политолози властва у нас, уважаеми дами и господа. Кои са Кънчо Стойчев и Андрей Райчев? Ами те са най-свирепите социолози и най-големите фалшификатори на всичко, което се е случвало от 89-та година насам.

Те жестоко са се ояли, станали са милионери и имат едно просташко държание. Непрекъснато лъжат, че най-нечистоплътните политици са най-харесваните. Абсолютно подвеждане на общественото мнение! Това заяви в редовния си петъчен коментар по ТВ7 проф. Юлиян Вучков. Според него останалите социолози са американофили, които славославят пазарната икономика. “Ама те уж са модерни, а живеят с представата то миналото време. До тях стои и Мира Радева. Но тя не може да разбере, че социологията е диалогична, а не монологична. Като отвори уста като ханджийска порта, няма затваряне. Въпреки това – тя е по-подготвена и по-системна в своята работа”, отбеляза професорът.

“Родните социолози нямат жива връзка с хората, те са кабинетни служители. С кого си общуват те? Само с телевизиите. Няма покой от тяхното дрънкане, лаене и присъствие! Не могат да вземат думата и други интелектуалци, ако те изобщо са такива”, заяви Вучков.

“Кого анкетирате, драги социолози? Защо не питате интелигенцията, която сте загърбили? Професор Вучков ви умолява, драги зрители, не слушайте социолозите! Слушайте само вашия глас, фактите и се ръководете само от едно – какво е вършила всяка партия през тези 23 години. През цялото това време проф. Вучков води свирепи войни с правителството. Защото искам да подчертая – опозицията трябва да бъде коректив на правителството, критик и огледало”, подчерта проф. Вучков.

Той допълни, че сме изправени пред възможността да имаме коалиционни кабинети. “Аз по принцип приветствам това нещо. Защото когато влязат една, две или три партии, се представя по-широк кръг избиратели. За съжаление изборният модел в България е напълно компрометиран. Защото членовете на коалиционните кабинети непрекъснато водеха спорове и пазарлъци кой да има повече министри, заместници, председатели на партии. Така беше и при кабинетите на Димитър Попов, Любен Беров и дори при Сергей Станишев. Той не можа да уволни некадърната и лакома Емел Етем, защото не му разрешаваше Ахмед Доган”, заяви Вучков и допълни: “Това високо самочувствие, тази надутост омръзна на всички. Трябва да се видят – какви смехотворни фигури, какви карикатури влизаха в Народното събрание”.

“Слушайте Вучков, уважаеми дами и господа! Не слушайте социолозите, защото разбирам повече от премиери и министри. Омръзна ми полуграмотни хора да управляват България и да не слизат от екраните”, заяви в заключение проф. Юлиян Вучков.

Последвайте канала на

2337 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
elena kolewa

2013.08.06 | 14:11

2
Така е професоре,в Б-я не може едно правителство да управява нито само нито с коалиция.Докато харесаме нови хора и ги изберем,започва смяна на министри.Като управлява пък коалиция от БСП,там излезе друг заек.Експерименти с участта на народа.Да си внесем политици.Социолозите пък кой ли ги слуша.Аз избирам по това, което говорят кандидатите.
Кучков

2013.04.05 | 20:50

1
kuf.hgkgkj

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини