Искат огромни неустойки за прекратения договор с фирмата на Капитан Андреево

  • 05 април 2013 08:44

  • 3011
  • 4
Искат огромни неустойки за прекратения договор с фирмата на Капитан Андреево
©

Прекратихме договора с фирмата на ГКПП Капитан Андреево, защото в обществото се породиха съмнения за нещо нередно. Назначих вътрешна проверка. Убеден съм, че това е правилното решение. Това каза в сутрешния блок на Нова телевизия директорът на Българската агенция по безопасност за храните Д-р Йордан ВойновД-р Йордан Войнов Завършил е Висшия институт по зоотехника и ветеринарна медицина в Стара Загора има придобита.

Той уточни, че няма да бъдат плащани неустойки за предсрочното прекратяване на договора. Не съм разследващ, за да проверявам кога е регистрирана една фирма. След като е регистрирана, значи може да участва в конкурса. Освен това въпросната фирма е дала най-добри условия, посочи Войнов. Във включване по телефона адвокат Виктор Рашев заяви, че договорът не е прекратен, това може да направи само съдът при наличие на волеизявление и от двете страни. Той е категоричен, че фирмата ще претендира за неустойки, които може да достигнат стотици хиляди левове.

Припомняме, че в сряда Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в от БСП предостави фактура, в която става ясно, че частната фирма „Пи Еф Си” ЕООД е упълномощена да взима такса за дезинфекция от 20 лв. на всяко превозно средство, а стойността на услугата за това, че се събират пари, е 10 лв.

Шефът на Агенцията по храните съобщи още, че ще има глоби за откритите нови количества колбаси с конско месо. Конското не е вредно, но има подвеждане на потребителите. Количествата са съвсем малки, обясни Войнов.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3011 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Д-р Дулитъл

2013.04.17 | 17:55

4
Изразявам надеждата си, че Министерството на земеделието и храните и Българската агенция по безопасност на храните ще продължат своята работа в посока на подобряване на качеството на храните на пазара, като считам, че през последните години зададохме правилната посока на работа за контрол и сигурност по цялата верига – от полето до трапезата". С този цитат, ТОЗИ ИЗМАМНИК ВОЙНОВ СИ ВЪОБРАЗЯВА, ЧЕ ЛЕТОБРОЕНЕТО ЗАПОЧВА ОТ НЕГО! Уви преди него има много интелигентни и допринесли за пълноценното развитие на контрола ръководители. Един елементарен и неграмотен човек като Войнов не може да използва такива крелати фрази
Неглижиран

2013.04.17 | 17:53

3
Сега е време и верното куче на Войнов - д-р Лилов директор на "Контрол и координация" да си замине защото той е проводник на грашна и некомпетентна политика на бившия РЪКОВОДИТЕЛ. Неговите ръчички са най-изцапаните от корупционни схеми, лобита за фирми и депутати от ГЕРБ, като Емил Димитров - главорезът от Етрополе
Alfonso

2013.04.17 | 17:33

2
Най-накрая си отиде един много прост, посредствен и с нищо незапомнящ се ръководител на това ведомство. Много далавера и корупция имаше през неговото крайно некомпетентно управление. Дясната ръка на Миро лайното беше отрязана завинаги!:::))))

2013.04.05 | 12:58

1
На този нищо незнаещ "доктор" не му ли е време да бъде сменен ?

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини