172 сигнала към енергийният омбудсман

  • 31 март 2013 12:03

  • 632
  • 2
172 сигнала към енергийният омбудсман
©

172 сигнала е получил от клиенти на компанията Енергийният омбудсман на ЧЕЗ – Радослав Димитров от встъпването му в длъжността на 11 март тази година.

На 40 потребители е изпратена информация дали сигналът е бил приет или каква е причината, поради която не може да започне разглеждането му. Други осем клиенти вече са получили решения по жалбите си. Три от тях са основателни, уточняват от дружеството.

Дейността по решаване на жалбите се затруднява значително от липсата на информация за обекта, който касае сигнала. За да бъда максимално експедитивен, е важно клиентите да посочат клиентския номер и имената на титуляра. По този начин те ще бъдат идентифицирани в информационната ни система много по-бързо, каза Димитров.

За да улесни потребителите, Димитров вече осъществи мобилни приемни в Благоевград, София и Враца. На 2 април той ще се среща лично с жители на община Перник от 13:00 до 15:00 ч. в Центъра за обслужване на клиенти в града.

Омбудсманът разглежда сигнали и жалби от клиенти, които не са доволни от начина, по който е решена тяхната жалба в дружествата на ЧЕЗ в България – „ЧЕЗ Разпределение България” и „ЧЕЗ Електро България”. Той спазва неутралитет както спрямо клиентите, така и спрямо компанията, и винаги взима предвид аргументите и на двете страни. Подалите сигнал се информират в 30-дневен срок за резултатите от разглеждането на всеки конкретен случай.

Последвайте канала на

632 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Бети

2013.03.31 | 20:19

2
абе тия крадци ЧЕЗ докога ще правят хората на балами ,крайно време е тая шайка престъпници да бъде изгонена от България завинаги///каза ги о главният прокурор
Пълен член!!!

2013.03.31 | 20:19

1
Научете кога се пише пълен член и кога - кратък! Може ли да имате грешки още в заглавието?

Добави коментар

Водещи новини