Скандал в ефира на Нова телевизия! Журналист се скара с представител на Легия "Антимафия"

  • 27 март 2013 07:40

  • 3181
  • 0
Скандал в ефира на Нова телевизия! Журналист се скара с представител на Легия "Антимафия"
©

Няма нищо странно, че сега се повдигат обвинения на бившия министър на земеделието Мирослав Найденов. Явно е, че преди е имало чадър над него", каза в ефира на сутрешния блок на Нова телевизия политологът и медиен експерт Иво Инджов.

Петър Якимов от Легия "Антимафия" показа един от сигналите от 2008 година срещу бившият министър Найденов.  Той обвини шефът на ГДБОП и бившият вътрешен министър Цветан Цветанов, че са спомагали международния наркотрафик, трафикът на хора, ВИП проституцията. Думите на Якимов обаче вбесиха журналиста Огнян Стефанов и той бе готов да си тръгне от студиото на сутрешния блок на Нова телевизия. Стефанов попита водещите дали студиото е сцена на Легия "Антимафия". Той заяви, че когато има такива обвинения, трябва да има и доказателства за тях.

В разговора се включи и журналистката Илиана Беновска. Тя коментира новината, че е била подслушвана. По думите й, няма нищо учудващо и припомни, че води разговори с много политици. Беновска разказа, че е била заплашвана с убийство. Тя сподели, че дори при нея е отишъл мъж, който я предупредил да спре, защото иначе ще се извадят компромати срещу нея. По думите на журналистката, този човек се представил като един от тези, които дърпат конците в държавата. Беновска поясни, че заплахите са били от преди половин година - осем месеца.

Огнян Стефанов заяви, че няма нищо изненадващо, че се подслушват журналисти, след като е имало толкова много скандали със СРС - та по време на управлението на ГЕРБ. Той допълни, че притеснителното е не самото подслушване, а това че управляващите явно контролират новинарския поток.

Последвайте канала на

Десислава Станева
3181 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини